Nie wierzę! Normalnie nie wierzę! Piotrcovia ma jakieś dziwne zagrania (decyzje trenera) za chwilę się go wymienia na kogoś,kto prowadzi drużynę z też niezbyt rewelacyjnym wynikiem.Takie rzeczy tylko u nas... Szok.Przecież sezon podobno przejściowy więc po co zwalniamy trenera?Dajcie mu się jeszcze wykazać.
W polskim sporcie przyjeto że zwolnienie trenera to najlepszy sposób na złe wyniki. W piotrkowianinie chyba tez na dobre. Jurecki zwolniony z Pulaw, bo samo nazwisko nie gra ale u nas się przyda za trenera robiącego wyniki. W piotrcovi mówi się o odejsciach zawodniczek trener zwolniony, a prezes mówi że wychodzą na prostą. Sensu w tym wszystkm nie widać
Szkoda że tak późno, ten gość zamiast coś budować to rozwalił zespół. A te swoje młode gwiazdy zabrał z sobą ?
co teraz uczyni nasz samozwańczy ekspert i jedyny obrońca trenera ? pisać już przestał. i dobrze zrobił, bo oczy bolały od czytania tych mądrości.
ciekaw co to będzie jak się na jesień jeden z głównych sponsorów wycofa bo to już prawie przesądzone
Panie prezesie, sponsorze, główno dowodzący piotrcovii inaczej- gdzie i kiedy można panu oddać karnet za sezon 2018/2019???????????
Dziwią mnie takie ruchy, drużyna osiąga sukces(takim jest 7 miejsce po sezonie zasadniczym) i żegnamy się z trenerem. Transfer na linii Piotrkowianin - Piotrcovia? Jakie gwarancje da pan Jurecki? Zawodnikiem był wybitnym, ale nie każdy wybitny zawodnik musi zostać dobrym trenerem. Jeżeli zespół z trenerem Jureckim osiągnie wyższe miejsce niż obecna drużyna, to obiecuję, że publicznie przeproszę. Ale nie chce mi się w to wierzyć, bo 7 miejsce w tym roku, to jest wynik ponad stan i drużyny z lepszymi budżetami zostały w tym sezonie za nami.
Gdzie jest oficjalny komunikat zarządu klubu o zwolnieniu trenera?(szukałem na stronie). Realizowany jest scenariusz połączenia klubów a włączenie do Piotrcovii Zinchuka to potwierdza.Miało być sportowo i organizacyjnie bajkowo a jest kabaretowo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!