To dobrze, ze pan Dajcz opuścił klub Pana Prezydenta Chojniaka. Po wyborach sprzeda się innym. Były słuchy, że miał startować z PO. Osiadł w Pisie. Ciekawe jak długo? fajne sa te "jedynki". Czy to prawda, że pan Krzysztof Kozłowski był działaczem komunistycznym?
A to PIS nie był w koalicji z chodnikiem? Przecież Gaik, Masiarek i Grabowski jawnie go wspierali ?
To w Gorzkowicach nie Kukulski przecież on jest Szefem Pisu w gminie chyba? On miałby szanse
Co na to Platforma Obywatelska w powiecie? podobnież nawet szyldu się wstydzą a główny Platformianin Wójt Dionizy PIS przekonuje żeby on bardziej z nimi , tak na wszelki wypadek jakby wygrali
Dlatego TRZEBA zagłosować na Krzysztofa Kurczynę !!!!
Krzysztof jedyną szansą dla Piotrkowa.
Czy pan Lorek jako zastępca burmistrza Zelowa dał się poznać jako zwolennik obniżki podatków?
Chcemy utrzymać podatki?
Przecież przy deflacji to kpina z podatników.
Czy ta zgraja kandydatów na pasożytów zdaje sobie sprawę o ile w ostatnim czasie spadły przychody i dochody przedsiębiorców?
Jeśli ktoś w tym szambie znacząco nie obniży podatków to bankructwo miasta jest nieuniknione!
a to w innych gminach nie ma PISu , co z Ręcznem , Grabicą i Aleksandrowem?
Ja chociaż jestem młody i pracuję w Polsce, to w Piotrkowie już od 4 lat nie głosuję, bo się stamtąd wyprowadziłem, ale panu Dajczowi życzę powodzenia w wyborach!
no, no,no zgoła rewolucyjne zmiany...młodzież przejmuje stery w PIS,a co porabia w tej sytuacji ekonomista G.z G?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!