A jak zgłaszałam na krajowej mapie zagrożeń bezpieczeństwa, że w Zalesiach jeżdżą jak szaleni i niesprawnymi maszynami rolniczymi to policja nie mogła nikogo złapać ...
Wszystkich, którzy nie byli na miejscu wypadku prosiłbym o zachowanie swoich bezpodstawnych i nic nie wartych komentarzy dla siebie. Nikt z was nie wie co tam się dokładnie wydarzyło. To co piszecie nie ma nic wspólnego z prawdą, a rani tylko rodzinę, która i tak przeżywa ogromną stratę.
Rano Zamiejską, Świerczowską jeździ gość cordobą zieloną po "wczorajszym" i nic.
"A jak zgłaszałam na krajowej mapie zagrożeń bezpieczeństwa, że w Zalesiach jeżdżą jak szaleni i niesprawnymi maszynami rolniczymi to policja nie mogła nikogo złapać ...". Motocykl Honda maszyną rolniczą??? Nie ośmieszaj się, i nie pisz bredni.
Na pewno jechał za szybko i na pewno bez uprawień, a do tego nie swoim moto - nie zdziwiło by mnie gdyby był pod wpływem % mimo, że była dopiero 9 rano ..
Wcześniej w tym miejscu na drodze, stała zielona beczka-usługi asenizacyjne- być może ktoś wyszedł z zza auta, a kierujący odruchowo odbił na pobocze albo brak umiejętności i za duża prędkość przy omijaniu i nieszczęście gotowe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!