Ja z natury jestem leniwy (jak każdy normalny człowiek zresztą...) i nie będę oceniał niczyich wypowiedzi, bo po prostu nie będzie mi się chciało. Wystarczy mi, że je czytam :) Zresztą nie byłbym zapewne obiektywny. Ale widać niektórzy lubią się bawić w oceny, statystyki, plusy, minusy, okejki, srejki... Takim życzę miłej zabawy, jeśli taki cymes zostanie wprowadzony... :)
Jeśli ma być coś tutaj poprawione, to sugestie mam trzy:
1) niech autor artykułu przeczyta go przynajmniej raz przed publikacją, poprawiając błędy, które zauważył;
2) niech moderator też czyta zamieszczane artykuły i poprawia ewentualne błędy, które mimo starań przeoczył sam autor;
3) jeśli wypowiedzi są kasowane, to niech będzie podawane, co było tego podstawą, czyli który konkretnie punkt regulaminu forum autor wypowiedzi złamał; jeśli ktoś z jakichś powodów nie chce, by dany temat był komentowany, to niech możliwość komentowania będzie zablokowana od początku, a nie potem w oparciu o czyjeś widzimisię kilkadziesiąt komentarzy jest usuwane.
Ano, zdarza się i tak. Każdy kierowca powinien pamiętać, że jeszcze jakieś duże zwierzęta żyją i mogą wtargnąć na jezdnię.
http://www.joemonster.org/filmy/53870/Rok_2025_w_Rosji_dalej_niebezpiecznie
Młodzi ludzie zginęli. Mieli jakieś plany, marzenia; a tu, w tym wątku dyskusja o tym, jak działa, czy nie działa portal.
Nie mogę nie przytoczyć Szymborskiej:
“POGRZEB” Wisława Szymborska (Ludzie na moście, Warszawa 1986)
„tak nagle, kto by się tego spodziewał”
„nerwy i papierosy, ostrzegałem go”
„jako tako, dziękuję”
„rozpakuj te kwiatki”
„brat też poszedł na serce, to pewnie rodzinne”
„z tą brodą to bym pana nigdy nie poznała”
„sam sobie winien, zawsze się w coś mieszał”
„miał przemawiać ten nowy, jakoś go nie widzę”
„Kazek w Warszawie, Tadek za granicą”
„ty jedna byłaś mądra, że wzięłaś parasol”
„cóż z tego, że był najzdolniejszy z nich”
„pokój przechodni, Baśka się nie zgodzi”
„owszem, miał rację, ale to jeszcze nie powód”
„z lakierowaniem drzwiczek, zgadnij ile”
„dwa żółtka, łyżka cukru”
„nie jego sprawa, po co mu to było”
„same niebieskie i tylko małe numery”
„pięć razy, nigdy żadnej odpowiedzi”
„niech ci będzie, że mogłem, ale i ty mogłeś”
„dobrze, że chociaż ona miała tę posadkę”
„no, nie wiem, chyba krewni”
„ksiądz istny Belmondo”
„nie byłam jeszcze w tej części cmentarza”
„śnił mi się tydzień temu, coś mnie tknęło”
„niebrzydka ta córeczka”
„wszystkich nas to czeka”
„złóżcie wdowie ode mnie, muszę zdążyć na”
„a jednak po łacinie brzmiało uroczyściej” „było, minęło”
„do widzenia pani”
„może by gdzieś na piwo”
„zadzwoń, pogadamy”
„czwórką albo dwunastką”
„ja tędy”
„my tam”
Masz oczywiście rację, szkoda tej młodej osoby, która nie żyje. Ale czasu się nie cofnie, nic już nie poradzisz, a bliscy ofiary muszą jakoś żyć dalej.
Ale po swoim komentarzu sama widzisz, że portal nie działa najlepiej. Pokopiowałaś coś w cudzysłowach i dlatego tekst jest nieczytelny, bo wyszły jakieś dziwne znaczki. Normalnie jest, gdy wstukuje się cudzysłów z klawiatury. Czemu? To jeden z przykładów, że zmiany by się przydały...
Tak, już dawno zauważyłam te "robaczki". Boję się tylko tego, że w ramach poprawiania systemu, coś zniknie.
Kiedy studiowałam w Łodzi, były uporczywe skargi na nieregularność i rzadkość jazdy autobusu KM nr 52, łączącego Plac Niepodległości z Placem Wolności (jak to teraz ładnie brzmi, prawda?). W ramach likwidacji skarg rajcy zlikwidowali linię numer 52. Może to było 57, nie pamiętam, to dawno było.
Tak wychodzi glupie gadanie obroncow zwierzat. Unikaj zabicia zwierzecia jak ci wyskoczy przed auto. I tym sposobem chcac uniknac zabicia zwierzecia zginal czlowiek, i takich przypadkow jest wiecej. A swieta racja jest taka. CO MIESCI SIE POD AUTO TO SIE NIE HAMUJE CO JEST WIEKSZE WYTRACA SIE PREDKOSC I WALI PROSTO W ZWIERZE A NIE SIE RATUJE BO TO NIC NIE DA
Czy byli trzeźwi i ile walili na godzinę? Tak tylko pytam.
57! I łączyła ta linia plac Niepodległości z placem Wolności.
Szybki news bo o takich wypadkach informuje się media. To się nazywa kreowanie wizerunku.
@Bliskaaaaa skoro wiesz troszkę więcej o tym wypadku powiedz kto to był? chyba kojarzę samochód
niedobrze mi się robi jak widzę co wypisujecie, nie macie do nikogo szacunku, ani do tych co cierpią po stracie bliskiej osoby a już tym bardziej do tak młodziutkiej osoby która miała całe życie przed sobą a je straciła. co z was za ludzie?? Moja siostra nie zasłużyła na te bzdury co wypisuje gazety i portale, a już tym bardziej na komentarze jakiś kretynów którzy szukają tylko sensacji!!!!
nic nie wiecie co tam sie zdażyło a pieprzycie głupoty nie życze sobie tego! Uszanujcie pamieć mojej Siostry!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!