Widzę że wszyscy skazali już te młode dziewczyny że to ich wina ok zgadza się bo były na skuterze a to oni robią największy chalas i zamieszanie a co byście powiedzieli że to była wina osoby kierującej motorówka pewnie powiecie że nie możliwe bo pan był kupę starszy a to byly dziewczyny w wieku nastu lat . Żenada te wasze komentarze to że jestem młody odrazu jestem winny.
skuter? Znajomość przepisów, zasad dot. poruszania się po akwenach? To tak jakby 12 latkowi dać kluczyki od bmw i pozwolić poruszać się po centrum Warszawy...
Skutery szaleją na Barkowicach i Cieszanowicach wszyscy to wiedzą od dłuższego czasu a nikt nie reaguje trzeba nieszczęścia aby ktoś się tym zainteresował niestety
A można wiedzieć w jakiej to było miejscowości? Bo napewno nie w bronislawowie
Straszna tragedia... bardzo współczuję rodzinom, to nie powinno się wydarzyć. Nie da sie jednak nie zauważyć, że skutery wodne to jest plaga zagrażająca bezpieczeństwu na wodzie. Aktualnie jestem nad jeziorem w innej części Polski i to co się tutaj dzieje to jakiś horror, pomijam, że nie ma chwili ciszy, od rana do nocy wyją silniki, klapią o lustro wody, ścigają się jeden z drugim, nie można spokojnie posłuchać wody, przyrody, żeglować, płynąć łódką, rowerem wodnym czy pontonem, z każdej strony śmigają skutery. Wieczorem słychać: nie wsiadaj, najeba.y jesteś ale co tam, Polak pan, kto mu zabroni. Straż wodna na sygnale min. kilka razy dziennie. Nikt nie sprawdza czy kierowca skutera ma patent. Ile razy płynie bonzo z dzieckiem, bez kamizelki. Brawura, głupota i krzywda na całe życie. Niestety na wodzie jak na drodze...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!