Co wiadomo na temat wypadku sprzed 4 dni na terenie firmy ,,Juko-Kara,,Pani walczy o życie na .OJOM-ie Piotrków...
Dyrektor powinien odejść ze stanowiska, wicedyrektor też się pokazuje w mediach, a o całej sprawie hejtu ani słowa. Jakby n ie było propblemu. Liceum chrobrego traci dobre imię, a jego dyrekcja udaje, że tak nie jest.
Większego pokazu hejtu od tego jaki się tutaj wyprawia nie widziałem.
Dyrektor do dymisji i to szybko aby nie była taka następna tragedja
Dyrektor bez względu na winę, powinien podać się do dymisji. Wierzę, że ma na tyle honoru, że to ,robi jeszcze dziś.
Zmowa milczenia w ciemnogrodzie. Osoba niekompetentna nagle wyrasta na ofiarą hejtu.Wyparcie, zarzuty wobec ludzi, którzy wyrażają swoją opinię. Ktoś zna styl oficjalnego listu rodziców? Możliwe, że ktoś pomógł zebrać myśli. Wspieram ich i mam nadzieję, że dla pamięci o Wojtku nazwą rzeczy i sprawców po imieniu. Nawet jeśli tylko dla sprawiedliwości, by agresorzy zostali ukarani. Naprawdę nic się nie stało?
W związku z tym, że nawiązano współpracę z Kanałem Zero pana Krzysztofa Stanowskiego będziemy pokazywali tam patologię obecnej władzy Piotrkowa Trybunalskiego - niech zobaczy cała Polska, jak zachowuje się Przewodniczący Rady Miejskiej w stosunku do radnych opozycji, pana Prezydenta, który olewa zdanie mieszkańców i nie chcę się z nikim spotykać, kompetencje niektórych radnych (a właściwie ich brak) na komisjach. Jest 10 razy gorzej niż za prezydentury pana Chojniaka, choć większość piotrkowian chciała zmian, ale z pewnością nie na gorzej.
Wiecie co jest najlepsze a hejterów? Piąchopiryna. Działa natychmiastowo i 100% skutecznie.Zwykle ci,, dojeżdżajacy", to zwykle tchórze i słabełusze, dlatego wyżywają się na jeszcze słabszych. Potrząśniesz takim i zafajda zbroję. W jednej ze szkół, kilka lat temu, grupa ceaniaczkow dojeżdżala chłopaka. Był, wątły, i miał jakieś ograniczenia ruchowe. Podszedł wtedy do nich inny chłopak, który nawet nie wiedział jak prześladowany ma na imię.Widział jednak co się dzieje, przywitał się tylko z tym przrśladowanym, i powiedział,, Hejka ziomuś, jakiś problem?Tamten wystraszony, nie nie. Jakby coś, to szepnij słówko,to wyjaśnię sobie z nimi po lekcjach. Trzym się". I co się stało? Dali mu spokój,na stałe, bo bali się o swoje łby.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!