metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
policjant albert ~policjant albert (Gość)21.04.2012 09:34

Super, niech jakiś magik spróbuje podczas cofania zauważyć jakąś osobę która gdzieś tam sobie szedł.....To raczej pieszy powinien zachować ostrożność@!
Powodzenia życzę

00

Tartu Tarturanga21.04.2012 10:02

Znów tragedia dwóch rodzin :(

00

sklave sklaveranga21.04.2012 10:55

Nie dziwota wszak tam na WĘŹLE RAKOWSKIM panuje sodomia i gomoria.
Bo tego nie możną nazwać remontem czy budową
Najbliższe określenie to burdel.
Budujemy najdroższe drogi na świecie - cena za kilometr w nizinnej Polsce wyższa niż w górzystej Chorwacji...i mimo to nie potrafimy zapewnić podstawowego minim bezpieczeństwa
dla ruchu pojazdów w czasie budowy.
Brak objazdów, nieprawidłowe oznakowanie, niepodzielne panowanie kierowców z budowy w całym rejonie tzn dowolne trasy dojazdów na budowę, ignorowanie wszelkich znaków drogowych etc etc i absolutny brak odpowiedzialnego za ten stan.
http://sklave.manifo.com/galeria

00

P51 ~P51 (Gość)21.04.2012 11:35

"policjant-albert" napisał(a):
Super, niech jakiś magik spróbuje podczas cofania zauważyć jakąś osobę która gdzieś tam sobie szedł.....To raczej pieszy powinien zachować ostrożność@!
Powodzenia życzę

Oczywiście!To ewidentna wina pieszego...;->
Daj spokój z taką filozofią ; uwagę powinien zachować tak kierowca ( zgodzę się,że jest mu trudniej,bo jego ciężarówka nie jest przezroczysta i nie widać wszystkiego), jak i pieszy ( bo przecież widzi,gdzie wchodzi-miedzy niebezpieczne-jak widać-maszyny).

00

Gonzo; ~Gonzo; (Gość)21.04.2012 11:37

Kolego zobacz co mówią przepisy o braku widoczności przy cofaniu a następnie komentuj.

00

RAK ~RAK (Gość)21.04.2012 12:41

Pan C.do wczoraj był osobą "niezniszczalną",wcześniej kilka razy potrącony przez samochody,ciągle miał coś w gipsie,lubiący "odpoczywać" w okolicy miejscowego i piotrkowskich sklepów.

00

Luca ~Luca (Gość)21.04.2012 15:01

jak to w Tuskolandzie jest, żal...

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)21.04.2012 15:52

"policjant-albert" napisał(a):
Powodzenia życzę

Oj Ty chyba nie jesteś policjantem...

00

ja... ~ja... (Gość)21.04.2012 19:17

przepisy mówią że w przypadku braku widoczności zapewnić sobie pomoc osoby trzeciej.a życie życiem,przecież jak wyjdziesz i kogoś poprosisz o pomoc to w około będzie beka z kierowcy że cofać nie umie.dlatego polecam kamerki cofania.sam taką mam i to jest piękna rzecz...

00

Emet ~Emet (Gość)21.04.2012 19:29

"Luca" napisał(a):

Gdyby rządził PIS to pewnie według ciebie by nie zginął tak???Popukaj się w główkę człowieku.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat