Koszmar i tragedia.Nie znam rodziców ale łączę się z nimi w bólu jaki przeżywają. Pamiętajcie , że Kacperek będzie zawsze z wami i będzie nad wami czuwa
Nie znajduję słów, by oddać współczucie rodzicom. Pomodlę się więc za nich i za tego chłopczyka...
Patrząc na mojego synka, który jest dokładnie w tym samym wieku wiem ze nie dała bym rady tego przetrwać. Wielkie współczucie dla rodziców. Nawet boje się myśleć co oni tego przechodzą. A dziecko jest bardzo ciężko upilnowac. Szczególnie jak jest żywym dzieckiem.
Wyrazy współczucia gorszej tragedii nie można sobie wyobrazić biedni rodzice :(
Proszę Pana Boga żeby dał siłę przetrwać rodzinie w tym trudnym czasie .
Najgorsza rzecz jaka moze spotkac rodzicow to smierc dziecka nam tylko pozostało pomodlić się za małego aniołka i za siłę by dał rodzicom w tym ciężkim czasie. Bóg ma go w swojej opiece
wyrazy współczucia dla rodziny chłopca, zwłaszcza dla rodziców, nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak bardzo cierpią :(
Ja tez stracilam dziecko to jest obłed przechodzacy w szok placz w skowyt cisza martwa cisza ...ciezkie chwile
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!