Starsi ludzie,zwłaszcza ci którzy mimo wieku są sprawni fizycznie,często czują się niezastapieni i bez pracy żyć nie mogą.
Też jest tak że Ci ludzie mają pracę we krwi i nie przetłumaczy się aby nie robili w tym wieku - wiem jaka jest moja mama tłumaczę jej że przekopie jej działkę w sobotę a ona w wieku 74 lat przekopała ją sama w środę gdzie był upał 30 stopni zanim ja przyjechałem ...
Mieszkankapt (Gość)- Bardzo mądre słowa napisałeś, popieram w 100% pozdro
Dokładnie, w tym wieku to dom spokojniej starości, albo oddział geriatrii,a nie prace polowe
Witam.Zamiast współczuć rodzinie bliskim znajomym powinniście pomyśleć co oni przeżywają.Takie komentarze są zbędne.Bardzo mi przykro ???????? znam tych ludzi i naprawdę przykro mi z tej tragedii.
Czy 90 czy 5 latek to nieszczęśliwy wypadek. Jeżeli czuł się na siłach to dobrze, że pracował. Przecież praca to także poczucie własnej wartości. Nie wiem, czy ktokolwiek wolałby leżeć na geriatrii albo innym, oddziale.
Nie rozumiem po jaka cholerę 90-cio łatwo wsiadał do naczepy do prac polowych taki dziadek a co młodszych nie było dzieci wnuków
Stała się wielką tragedia, gdyż zginął człowiek - niestety wypadki zdarzają się . Z tego powodu wyrazy współczucia dla najbliższych.
Do "oceniaczy" - co robił 90 latek na przyczepie? Musiałbyć bardziej sprawny fizycznie i intelektualnie od niektórych komentujących tu -jak widać różnie się ludzie starzeją.
Co do tego gdzie były dzieci, wnuki - skąd wiecie, że ich tam nie było i nie pomagali?
Najłatwiej jest oceniać innych i mądrować się przed ekranem komputera. Dlatego myślę, że niektóre komentarze były zbędne, a mogły jedynie zwiększyć smutek i rozpacz u człon?ów rodziny, jeśli się na te bełkoty natkną.
Jak widać najłatwiej kopie się leżącego...:(
Jeszcze raz wyrazy współczucia dla bliskich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!