metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)20.04.2014 10:59

Dziadunio Dziem... niech siedzi w domu, bo jak wyjdzie to na 1000 procent na epiotrkow we wtorek będzie artykul pt. " Musze ponarzekać"
I będzie ... a kiedy szedłem z rodzina to plyta chodnikowa wystawala,listki były na chodniku,krzaczki nieprzycięte,piesek narobil i kosz nieoprozniony,slonce za mocno swiecilo itd...
Poczekamy,zobaczymy :)

15

ZMIANY ~ZMIANY (Gość)20.04.2014 11:35

Dlaczego Staszek Mariusz a nie Maryjan Błaszczyński-czyżby ten próbował zająć jego miejsce-zniesmaczony-zamienił stryjek siekierkę na kijek.

31

somsiadka ~somsiadka (Gość)20.04.2014 16:04

A prezio? Co na stole u piotrkowskiego prezia?

10

"piotrkowianin" ~"piotrkowianin" (Gość)20.04.2014 17:10

Święta, to czas nawróceń, dlatego dobrze że Pan Dziemdziora (radny SLD} poszedł do kościoła.Aby to nawrócenie było na zawsze.Życzę tego również członkowi Ruchu Palikota P.D.Cecotce, który zgodnie z wytycznymi swojego guru krytykuje i potępia Kościół, aby później uczestniczyć we mszy Wielkanocnej.Czy jest tak obłudnym karierowiczem, czy nawróconym?

20

Nie wiedziałem że ci z SLD tacy wierzący ~Nie wiedziałem że ci z SLD tacy wierzący (Gość)20.04.2014 18:25

tradycyjnie do kościoła ze,, święconkiem"to pokręcone czasy i towarzysze

01

radny RM - Jan Dziemdziora ~radny RM - Jan Dziemdziora (Gość)20.04.2014 22:14

"assa" napisał(a):
assaranga
11 godzin temu, 10:59
Dziadunio Dziem...

obyś gościu nie wdepnął bo do domu przyniesiesz o innych wkurzających Cię na co dzień sprawach nie wspomnę, ale chwal słońce Piotrkowa, jeżeli Tobie i Twojej rodzinie to służy.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat