Chodnik nadaje się do przebudowy, tylko prace trzeba zacząć od wycinki drzew, a to będzie problem w urzędzie.
Ludzie nie zawracajcie głowy władzą miasta chodnikami, my chodzimy a oni mają samochody ..............na psełdo modernizację ul. W. Polskiego wydano setki tysięcy i co zrobiono ? ? ? ? poprawiono tylko komfort jazdy na 500 m odcinku, a gdzie chodniki, co z linią energetyczna itd. ............ wydano krociowe fundusze nie usprawniając organizacji ruchu, i nadal jak był bałagan tak jest nadal bałaganem.
Kolejny przykład Sikorskiego - wielka chała ........... a miliony roztrwonione .......... na powitanie minimum 70 sekund wyczekiwania .... jedynie poprawiono komfort przejazdu na kolejnych 400 m. ........ a gdzie usprawnienie organizacji ruchu itd. itd. .....
Wszelkie naprawy na życzenie mieszkańców zaczną się przed wyborami :)))
chodnik jest w tragicznym stanie.obecnie trwaja tam prace przy gazociagu. jest szansa ze poprawia.najlepiej jak by przy tej ulicy zamieszkal prominent z u m,mieli bysmy piekny chodnik z kolorowej kostki.
proszę jeździć/chodzić innymi chodnikami które są równe, albo siedzieć w domu!! Ja tu kawę piję, proszę nie przeszkadzać!
Po co wam chodniki? Nie wystarczy wam nabożeństw w intencji ojczyzny i siłowni ogrodowych?
A ja pisałem o tym już trzy i cztery lata temu, kurna jego pantofelek!
Wybierzcie Chojniaka i Błaszczyńskiego na następne 4 lata. Oni tylko widza to co w centrum na pokaz.
Skoro to prezydentowi nie przeszkadza? Dopiero byłby raban gdyby był tam nowiuteńki gładki jak stół chodnik. Samochody parkują na chodnikach bo nie mają gdzie a miasto chce z targowiska wycisnąć jak najwięcej pieniędzy.
Pogrzeb Kiszczaka w wielkiej tajemnicy. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!