Policjantów nie znasz?
Pop alone. Inaczej mówiąc po polskiemu: Sam POP lub tylko POP.
Ta "assa", czy jak jej tam, sprawiła, że nagle poszerzyłem swą wiedzę o granicach kompromitacji. Okazuje się oto, że leżą one znacznie dalej, niż wiedziałem do tej pory!
Na pewno znaaacznie dalej!
Dziękuję tej "assie", czy jak jej tam!
"Alone". Polecam ten film.
http://www.filmweb.pl/film/Alone-2008-260440
W naszych telewizjach to co moment leci inny film "Home alone". Setny raz odgrzewany stary kotlet. Już rzygać się chce. Jakby od tego czasu żadnego innego filmu nie nakręcili.
A słyszeliście, że w Łodzi 2 kiboli też uratowało życie staruszce? Przestali ją kopać.
Porażające są takie wypowiedzi osób, które jak widać czytać się nauczyły, ale rozumieć czytany tekst już nie, smutne.
To nie patrz i się nie użalaj nad swym losem.
Zazdrość cię człowieku pożera! Sam załóż własny portal i zabłyśnij, zobaczymy, kto będzie miał polewkę!
Portal jest czytany w mieście i w powiecie, dalej także.
Chłopaki, dziewczyny, tak trzymać, a zazdrośnikami się nie przejmować!
pierkwariat...Nie mam pewności, ale masz chyba ogromne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Jest tu mnóstwo KOMENTATORÓW, którzy wszystko krytykują i to jeszcze w mało atrakcyjny sposób (a ostatnio to wręcz są przewidywalni, nudni i sztampowi). Niech więc Ci niespełnieni dziennikarze (czyli niektórzy FORUMOWICZE) którzy są najlepsi ze wszystkiego i we wszystkim założą własny portal i porażą nas doskonałością i przenikliwością swoich artykułów. Ja nie muszę zakładać swojego, bo podoba mi się TEN. Dziękuję.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!