To jest Piotrkow plotkow swojego nie widzą pod nosem,a czyjeś widzą pod lasem.Same marudy nic nikomu nie odpowiada.Taka mentalność ludzi z małego miasteczka.Przeciesz tu jest sama wiocha okoliczna.Wiekszos ludzi z Piotrkowa wyjechało na studia i nie wracają.Bo co ich tu czeka.
Cała historia wydaje mi się naciągana. W dzisiejszych czasach moda jest dziwaczna i wielu ludzi, zwłaszcza młodych ma dziwaczne fryzury, kolczyki gdzie się da, ale jakoś nie zauważyłem, by ktoś zwracał na to uwagę i odnosił się negatywnie. Gdzie dowód szanowna Pani? Dysponujemy Pani nagraniem tych wulgarnych zachowań? Bo wie Pani ja wczoraj szedłem ulicą i widziałem Yeti - poważnie, szedł Słowackiego tylko nie zdążyłem nagrać, ale może epiotrkow też napisze o tym artykuł?
Papuga?Nawet w kraju gdzie obecnie mieszkam takiej fryzury nie widziałem,a widziałem już bardzo wiele.Mnie osobiście to nie przeszkadza,nie interesuje mnie co ktoś ma na głowie,w głowie już tak.
Jeśli była by to moja żona i ten ktoś na rusztowaniu by coś powiedzial i doszło by to do mnie to mógłby już z tego rusztowania nie schodzić
Proszę podziękować faszystom z LGBT, że to co powinno cieszyć czyli kolory tęczy kojarzą się nam ze zboczeniem i agresją lewackich działaczy!!!
I niestety treść komentarzy pokazuje ,że Piotrków to miasto "starych" ludzi i to nie wiekiem ale też mentalnie. Co kogo obchodzi jaki ktoś obcy ma kolor włosów .Za wyzywanie i nie obsłuzenie w sklepie są paragrafy przeciągnąć jednego ćwika z drugim przez komendę to się kultury nauczy.
Ufarbowane w dzień dziecka i dwa miesiące tak chodzić?Nie higienicznie i w ogóle to wszystko sie kupy nie trzyma.
Co mają powiedzieć osoby malujące włosy na blond ,drwią z nich i przyklejają im łatki że są mało inteligentne .Układane są różne kawały.One powinny głośno protestować .Według mnie nie ważne co na głowie,lecz co wewnątrz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!