metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.08.2020 09:57

Nie idźcie tą drogą

21

gość ~gość (Gość)30.08.2020 10:15

Każdy ma prawo zrobić ze swoimi włosami, wyglądem i ubraniem co tylko sobie chce. To jest indywidualna sprawa danej osoby i nikt nie ma prawa jej za do dyskryminować.

62

baltazar ~baltazar (Gość)30.08.2020 10:34

Kolorem włosów niechcąco wsparła Pani środowisko LGT i od razu zobaczyła Pani polską bezinteresowną tolerancję. Musi Pani uważać teraz na tego naziolka co ukradł tęczową flagę z Kopernika, bo może będzie próbował ściąć te włosy?

23

wojciech ~wojciech (Gość)30.08.2020 10:41

Gdybym był właścicielem tego sklepu, obsługa już by nie pracowała

40

Handzia ~Handzia (Gość)30.08.2020 11:02

Przykre to że drugiego człowieka tak łatwo sponiewierać i opluwać.A tyle to religii w szkołach,różańców na ulicach,miłosierdzia a raczej słów o nim.W praktyce jest ciemnota i zabobon wyssany z ciemnogrodu.Już PRL był bardziej tolerancyjny pod koniec -można było nosić różne fryzury i nikt w sklepie czy na ulicy się nie czepiał.No ale obecna władza upatruje prawdziwych Polaków w kibolach i skrajnie nacjonalistycznych ugrupowaniach.

32

gość ~gość (Gość)30.08.2020 10:23

Bardzo miła pani wywalić ze sklepu sprzedawcę co mają włosy do kupienia towaru chamstwo nie zna granic

83

j. ~j. (Gość)30.08.2020 10:24

Dokładnie potępiam zachowanie tego np. robotnika na rusztowaniu, ale tak na marginesie: Czy warto robić rzeczy, które szokują, prowokują etc.? Szokujące, nietypowe fryzury, tatuaże, kolczykowanie różnych części ciała, podarte spodnie itd. Czemu to ma służyć? Dla mnie to jest taki krzyk: Patrzcie na mnie, jaki ja jestem oryginalny, jaki jestem inny, jak to ja się wyróżniam, jak to ja w ten sposób wyrażam siebie! Patrzcie i może nawet... podziwiajcie! Równie daleko mi do takich postaw, jak do zachowania owego robotnika!

109

Polak ~Polak (Gość)30.08.2020 11:23

Czy ten serwis jest jeszcze serwisem informacyjnym, czy może powoli zamienia się w twór opiniotwórczy? Redakcjo, może warto rozważyć otwarcie osobnego serwisu epropaganda?

96

gość ~gość (Gość)30.08.2020 11:26

A ja powiem tylko tyle. Niewłaściwy dobór kolorów.

42

gość ~gość (Gość)30.08.2020 11:36

Jak nie miałem na bułkę i denaturat puściłem przez włosy, to był ten sam efekt. Zaoszczędziłem na pieczywie, zyskałem modny kolor i alkohol jeszcze został.

43

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat