Pana pseudo ratownika należy nauczyć szacunku, a jeśli czuję się tak mocny to zapraszam tego prymitywna do siebie by zademonstrował swoją męskość do siebie! Jestem zbulwersowany faktem, iż patologia zajmuje miejsce w służbie zdrowia, a nie gdzie jej miejsce!! Np. Sprzątać kible...
Komentuje po raz drugi juz po obejrzeniu filmiku.Wzywalam pogotowie do siebie kilka razy.Nigdy nie spotkalam sie z chamskim ,czy nieprofesjonalnym zachowaniem ratownikow medycznych w stosunku co do mnie.Wrecz przeciwnie pomogli bardzo,nawet zabrali do szpitala,pilnujac przy tym mnie bardzo bym nie zrobila sobie krzywdy a mialam zawroty glowy.
Ale ten cham,"miszcz" z arbuzami pod pachami,o ktorym tu "glosno" niech wyskoczy do rowiesnika z łapami a nie na sluzbie do starszego,chorego pana. Wtedy zobaczylibysmy jaki z niego mocny gosc.
Szacunku ode mnie nie masz,bydlaku!Teraz w ta głupia gębę ty powinienies dostac! Dyscyplinarka obowiazkowa!Zawiesic cie w prawie wykonywania tego zawodu!
A przeprosiny pana starszego oficjalne powinienes wydac , choc ja mialabym je gdzies, powiem szczerze!
Dlaczego kolega starszego pana nie zareagowal?
Poczytajcie komentarze raz jeszcze z artykulu kiedy prawda nie wyszla na jaw!Atak wszyscy na pana starszego.
http://www.epiotrkow.pl/news/Pijany-70latek-pobil-ratownika-medycznego-[AKTUALIZACJA]-,23901,0,5#comment
A mi szkoda ratownika.dziadek sie napil i nikt nie wie co wrzucil ratownikowi....jakby go ktoś z gości trzasnął w pacan to zrobili by z niego bohatera a tak....
zwolnić dyscyplinarnie ratownika i lekarkę.Widziała całe zdarzenie i nic?Jak ona leczy?ZWOLNIĆ!!!!
Proszę, a tutaj ratownika chwalą!
http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138585,19319138,ratownik-medyczny-do-dzis-mam-przed-oczami-cialo-czlowieka.html#TRwknd
Pan dyrektor powinien honorowo oddać nagrodę i odejść z tego stanowiska, widać że sobie kompletnie nie radzi. Ma za dużo obowiązków, bycie radnym w godzinach urzędowania czyni pewne zaniedbania w pracy.
Pan dyrektor powinien honorowo oddać nagrodę i odejść z tego stanowiska, widać że sobie kompletnie nie radzi. Ma za dużo obowiązków, bycie radnym w godzinach urzędowania czyni pewne zaniedbania w pracy.
Mam 54 lata, od 35 lat choruję na astmę. Coraz częściej zdarzają mi się silne ataki duszności. W ciągu ostatnich kilku lat kilkanaście razy byłam zmuszona wzywać pogotowie. Podziwiam profesjonalizm ratowników medycznych udzielających mi pomocy. Mało tego, zawsze są mili i uprzejmi!! Zawszę będę broniła tej grupy zawodowej. Śmiem twierdzić, że nieraz uratowali mi życie! Nawet jeśli jakiś ratownik stracił cierpliwość i zachował się skandalicznie to idiotyzmem jest wieszać psy na całym pogotowiu! Ale nasze społeczeństwo czerpie niestety poglądy z nagłówków, a to czysta głupota. Apeluję o rozsądek.
Ratownik jest z Tomaszowa takze wszytsko chyba jasne...http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/9180090,ratownik-uderzyl-70latka-wzial-go-za-pijaka-mezczyzna-mial-udar-zdjecia-film,id,t.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!