metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Daniel ~Daniel (Gość)11.12.2015 19:20

Pana pseudo ratownika należy nauczyć szacunku, a jeśli czuję się tak mocny to zapraszam tego prymitywna do siebie by zademonstrował swoją męskość do siebie! Jestem zbulwersowany faktem, iż patologia zajmuje miejsce w służbie zdrowia, a nie gdzie jej miejsce!! Np. Sprzątać kible...

55

assa ~assa (Gość)11.12.2015 22:40

Komentuje po raz drugi juz po obejrzeniu filmiku.Wzywalam pogotowie do siebie kilka razy.Nigdy nie spotkalam sie z chamskim ,czy nieprofesjonalnym zachowaniem ratownikow medycznych w stosunku co do mnie.Wrecz przeciwnie pomogli bardzo,nawet zabrali do szpitala,pilnujac przy tym mnie bardzo bym nie zrobila sobie krzywdy a mialam zawroty glowy.
Ale ten cham,"miszcz" z arbuzami pod pachami,o ktorym tu "glosno" niech wyskoczy do rowiesnika z łapami a nie na sluzbie do starszego,chorego pana. Wtedy zobaczylibysmy jaki z niego mocny gosc.
Szacunku ode mnie nie masz,bydlaku!Teraz w ta głupia gębę ty powinienies dostac! Dyscyplinarka obowiazkowa!Zawiesic cie w prawie wykonywania tego zawodu!
A przeprosiny pana starszego oficjalne powinienes wydac , choc ja mialabym je gdzies, powiem szczerze!
Dlaczego kolega starszego pana nie zareagowal?

Komentarz był edytowany przez autora: 11.12.2015 22:44

74

assa ~assa (Gość)11.12.2015 22:57

Poczytajcie komentarze raz jeszcze z artykulu kiedy prawda nie wyszla na jaw!Atak wszyscy na pana starszego.
http://www.epiotrkow.pl/news/Pijany-70latek-pobil-ratownika-medycznego-[AKTUALIZACJA]-,23901,0,5#comment

61

Olin ~Olin (Gość)11.12.2015 23:21

A mi szkoda ratownika.dziadek sie napil i nikt nie wie co wrzucil ratownikowi....jakby go ktoś z gości trzasnął w pacan to zrobili by z niego bohatera a tak....

312

mirp ~mirp (Gość)11.12.2015 17:49

zwolnić dyscyplinarnie ratownika i lekarkę.Widziała całe zdarzenie i nic?Jak ona leczy?ZWOLNIĆ!!!!

164

gość ~gość (Gość)12.12.2015 09:57

Pan dyrektor powinien honorowo oddać nagrodę i odejść z tego stanowiska, widać że sobie kompletnie nie radzi. Ma za dużo obowiązków, bycie radnym w godzinach urzędowania czyni pewne zaniedbania w pracy.

83

gość ~gość (Gość)12.12.2015 09:58

Pan dyrektor powinien honorowo oddać nagrodę i odejść z tego stanowiska, widać że sobie kompletnie nie radzi. Ma za dużo obowiązków, bycie radnym w godzinach urzędowania czyni pewne zaniedbania w pracy.

94

B.D. ~B.D. (Gość)11.12.2015 15:26

Mam 54 lata, od 35 lat choruję na astmę. Coraz częściej zdarzają mi się silne ataki duszności. W ciągu ostatnich kilku lat kilkanaście razy byłam zmuszona wzywać pogotowie. Podziwiam profesjonalizm ratowników medycznych udzielających mi pomocy. Mało tego, zawsze są mili i uprzejmi!! Zawszę będę broniła tej grupy zawodowej. Śmiem twierdzić, że nieraz uratowali mi życie! Nawet jeśli jakiś ratownik stracił cierpliwość i zachował się skandalicznie to idiotyzmem jest wieszać psy na całym pogotowiu! Ale nasze społeczeństwo czerpie niestety poglądy z nagłówków, a to czysta głupota. Apeluję o rozsądek.

266

dudas ~dudas (Gość)12.12.2015 19:38

Ratownik jest z Tomaszowa takze wszytsko chyba jasne...http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/9180090,ratownik-uderzyl-70latka-wzial-go-za-pijaka-mezczyzna-mial-udar-zdjecia-film,id,t.html

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat