metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gosc5 ~gosc5 (Gość)16.02.2015 09:06

Bardzo dobry pomysł, tylko wszyscy narzekają na służbę zdrowia niech zrobią coś od siebie bo przecież o to najtrudniej w naszym społeczeństwie. My już wpisujemy. Pozdrawiam wszystkich pracowników SSW. I dziękuję Wam za pomoc jaką od Was uzyskaliśmy.

20

znam_prawdziwego_Ratownika ~znam_prawdziwego_Ratownika (Gość)16.02.2015 09:43

Ci ludzie często robią coś bezinteresownie ale nie biegają z tym do dziennikarzy, do swoich rzeczników. Nie po to to robią żeby zabłysnąć.

31

Ratownik medyczny SSW ~Ratownik medyczny SSW (Gość)16.02.2015 18:54

Może i ma to jakiś sens ewentualnie w drodze do szpitala,ale gdy jest ewidentny stan zagrożenia życia liczą się sekundy i nie ma czasu na grzebanie szukanie telefonu itp,grupa krwi??? ta informacja jest zbędna w chwili działania bo w karetce nie przetacza się krwi.Ludzie by nam bardziej pomogli gdyby nie wzywali nas do bólu zęba bo w tym czasie ktoś może mieć wypadek........i będzie 1:0 dla tego na górze.

40

lsls ~lsls (Gość)16.02.2015 21:30

oznaczenia: ICE1, ICE2, IE3, itd.
powinno być ICE3 :)

20

ja123 ~ja123 (Gość)17.02.2015 23:16

Pomysł wprowadzany w Polsce od wielu lat, niestety ze skutkiem kiepskim, ponieważ (uświadomił mi to właśnie ratownik medyczny), coraz więcej ludzi ma smartfony z różnymi zabezpieczeniami uniemożliwiajacymi osobie nie znającej kodu skorzystanie z niego. Także niestety idea świetna, w praktyce nieużyteczna... :(

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat