metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mój stołek ~mój stołek (Gość)14.12.2015 10:20

Najgorszy moment bo można by stołek utracić....

157

ja ~ja (Gość)14.12.2015 10:23

będą zmiany w województwach bo to jest jedyny sposób by pis zrobił wybory samorządowe w przyszłym roku i może być pan pewny ,że się odbędą po cichu już wiadomo kto będzie rządził w piotrkowie i łodzi pozdrawiam

221

ares1 ~ares1 (Gość)14.12.2015 10:49

No proszę piotrkowski Gwiazdor :))) Przepraszam ile i co ten Pan zrobił dla Piotrkowa???Wie ktoś???

234

Zanzi ~Zanzi (Gość)14.12.2015 11:32

Jaaa ale zrobi się zamęt, jak te urzędasy sobie poradzą "z pracą", jeśli nawet "z niczym" sobie nie radzą i się nie wyrabiają? ;)

182

nina ~nina (Gość)14.12.2015 12:39

taka tak i nie głosujemy na PSL..... i temu panu dziekujemy

81

Ela ~Ela (Gość)14.12.2015 13:15

Nie rozumiem, przecież Częstochowa to woj. śląskie to dlaczego przewodniczący łódzkiego wypowiada się .Bo...łódzkie województwo ale miasto Łódź zabiera innym mniejszym , i tak jest winnych województwach. Piotrków od czasów PRL u zawsze był poszkodowany, mieliśmy rządzących z Tomaszowa Maz. który pchał wszystko do Tomaszowa, teraz mamy Chojniaka ale odnoszę wrażenie jakby nie był stąd.

77

mart ~mart (Gość)14.12.2015 15:40

kto z was będzie się czuł lepiej tylko poprzez zmiane województwa na papierze ? Niech zrobia wolne miasto Częstochowa i tam z siedzibą na Jasnej Górze, tam ma już kto rządzić a i pieniądze są (hah same przychodzą)

52

analizator ~analizator (Gość)14.12.2015 18:47

ares1 narzeka, że Mazur nic nie robi dla Piotrkowa?
Chcecie coś dla Piotrkowa, to SAMI sobie zróbcie. Macie takich tuzów we władzach, że z pewnością nie dadzą Wam zginąć. Śpieszcie się tylko, bo na razie to miasto dziadów, sorry, dziadków i wielu może tego rozkwitu nie dożyć. A nowe województwa, to nowa administracja i multum nowych urzędów. W istniejących się przecież pisiory nie pomieszczą, ich są miliony. No, chyba że rolę administracji powierzą kościołowi, tam pomieszczą się wszyscy i jeszcze "luzik" :-) będzie.

23

sse ~sse (Gość)14.12.2015 18:50

Rozwalą to państwo szybciej niż się wydawało wstyd znów w Europie. Może woj . Jeszcze piotrkowskie, radomszczańskie czy tomaszowskie. Tylko mącić potrafią

32

sklave sklaveranga14.12.2015 12:49

A według mnie jest to najlepszy moment by odczepić się od Łodzi która tonie. Nowe województwo może być szansą dla Piotrkowa i okolic. No tak tylko że Mazur nie załapie się
do pierwszej ligi pasożytów. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

94

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat