Ludzie z okolicznych bloków, narzekają, że muszą ich wysłuchiwać. Może by tak prowdzić różaniec z innych kościołów, nie zawsze z kościoła Serca Jezusowego.
Mąż do żony:
Dzisiaj modlę się o różne rzeczy. Potrzebujesz czegoś?
Serdecznie zapraszamy wszystkich mężczyzn! Jest za co dziękować, jest o co prosić i za co przepraszać. Zmiany najlepiej zacząć od siebie. Dlatego nasza "duchowa siłownia" cieszy się coraz większym zainteresowaniem :)
Odpowiedzią na odwagę wiary musi być odwaga rozumu i miłości, ponieważ nie można kochać Boga, nie miłując drugiego człowieka.
Zanim ich skrytykujcie i dacie milion łapek mi w dół, to chciałam napisać, że dla mnie, to mogą się modlić nawet w stodole, w zakładzie pracy albo na łące. I jeśli będę miała możliwość ich zobaczyć na własne oczy, to wolę to, niż patrzeć na te nieroby w bramie na Starówce. Wychodzące z ABC. Czy do pracy idę, czy wracam, czy spacer oni stoją. Te zafajtane bramy, ten "sklep" fuj!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!