Sieć szpitali w całym kraju do likwidacji, tylko płacenie za wykonane świadczenia jest normalnym rozwiązaniem
Niech podadzą z jaką ilością łóżek i jakimi procedurami. Bo nie od dziś wiadomo że łódek będzie mniej i nie będą wykonywane wszystkie procedury. A co z neonatologia? Utrzyma 2 stopień?
Dlaczego neonatologia nie utrzymała 2stopnia? Co się zmieniło? Bo według mnie wszystko jest tak jak było, nawet ściany mają ten sam kolor, a oddział ma stopień 1.nie mogli odmówić kontraktu to ukarali w ten sposób, żenada
Dlaczego neonatologia nie utrzymała 2stopnia? Co się zmieniło? Bo według mnie wszystko jest tak jak było, nawet ściany mają ten sam kolor, a oddział ma stopień 1.nie mogli odmówić kontraktu to ukarali w ten sposób, żenada
Brawo Starosto! ZIEMBA na taczce z Piotrkowa powinien zostać wywieziony ! Za robienie kampanii i całej fałszywej reszty !!!!
ZIEMBA i elita coś Wam nie poszło buahaha medialni to może byliście ale meggga fałszywi i obłudni
Haloooo, NFZ obudź się!!!!!!! Co z oddziałem wewnętrznym, Izbą przyjęć i Nocną Pomocą Świąteczną? Mieszkańcy Piotrkowa potrzebują zachowania tych oddziałów na Roosevelta. NIECH ROZGRYWKI PÓJDĄ W KĄT I NIECH WYGRA DOBRO PACJENTÓW PIOTRKOWSKICH. Oni chcą zachowanie oddziałów bo tu jest całe zaplecze lekarsko pielęgniarskie i dobre warunki pobytu. Piotrkowianie
Sensacja przez 800 lat nie wiadomo było czy w Piotrkowie jest porodówka a teraz dzięki cudownym władzom jest CUD.
Ale heca, więc Wojtysiak oszukiwał że się nie opłaca? Teraz się będzie opłacać?
Ale Wojtasiak wszystkich w trąbę robi.Cubały szkoła wprost z czasów komuny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!