Szkoda, że te informacje (luzik) nie ukazały się przed referendum - może społeczeństwo tego miasta poszłoby zagłosować za odwołaniem prezydenta. Należy takie rzeczy nagłaśniać, bo ludzie o tych wszystkich sprawach nie wiedzą.
Pan Banaszek pracuje jako dyrektor w szpitalu przy ul.Roosevelta, w Areszcie Śledczym w Piotrkowie Tryb.,w Szpitalu Wojewódzkim na Rakowskiej, w szpitalu w Bełchatowie i jeszcze jest radnym. Jaki z tego wniosek - nie zrezygnuje.
Z tego co pamiętam radna Kwiecińska też zamiast przyjmować pacjentów ciągle przesiadywała na zebraniach rady, dlatego radnym którzy pracują na posadach państwowych zaniedbując petentów / pacjentów - takim dziękujemy
No właśnie przyjrzyjmy się "zajęciom" radnym- jak to jest, że są i w pracy, i na posiedzeniu, i na zebraniu, i w gabinecie - i to wszystko w tym samym czasie, i za wszystko kasa leci
O próbie likwidacji przychodni dyskutowaliśmy, kiedy ważyły się sprawy afery balonowej i zapadał wyrok skazujący za pospolite przestępstwo na prezydenckiego pomagiera, ówczesnego radnego - pana Żerka (gość skazany za wyłudzenie odszkodowania).
Oprócz prób przekazania przychodni albo też jej likwidacji, ciekawy wydaje się wątek wyjątkowej przychylności, jaką w tej sprawie Pan pisany przez CH. cieszył się ze strony starosty piotrkowskiego ...
I tak go nie odwolaja beda tak kombinowac w mysl prawa ze skonczy sie kadencja.Chojniakowi ten glos jest bardzo potrzebny
Uprzejmie informuje powyższego towarzysza, że nie dosięgnął mnie system +67 a ponadto jestem zatrudniony na bezpłatnym etacie szofera u żony i pierwszy kurs wykonuję o godzinie 5 minut 15. Kolejny bezpłatny etat dziadka. Troje wnucząt Wojtuś, Alicja i Melania. Dużo czasu zajmuje mi przyjmowanie i reagowanie na wnioski mieszkańców a tym samym wywoływanie u niektórych decydentów miasta stanu silnego wzburzenia. Za chwilę sporządzę stosowny wniosek w sprawie braku oświetlenia na parkingu przy dużej placówce handlowej przy ul. Belzackiej 93. Więcej szczegółów podam przy skierowaniu przez towarzysza pytań na mój adres mailowy:dziem.janek@interia.pl
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!