Do Pana Redaktora. Proszę spytać w magistracie ,ile w tym ani złym ani dobrym roku Piotrków stracił mieszkańców. Bowiem rozwój każdego miasta wiąże się ze wzrostem /chociażby nie spadkiem/ liczby mieszkańców. W Piotrkowie jest tak ,że po niektórych ulicach porusza się więcej samochodów niż ludzi chodzi po chodnikach. Ot chociażby Próchnika i pewien bardzo reprezentacyjny odcinek Słowackiego.
Pan Redaktor zapomniał dodać, że podniesiono nam podatek od nieruchomości i opłatę za śmieci - co źle rzutuje na rok nadchodzący.
W tym mieście z każdym rokiem jest coraz gorzej. Jeśli nie zmieni się władza będzie jeszcze gorzej
"można zaryzykować stwierdzenie, że nie był to rok ani dobry, ani zły", to już niedaleko od powiedzenia pewnego polskiego znanego myśliciela " jestem za a nawet przeciw"...
Nie ma co pisac ze cos wydarzylo sie dobrego jak same porazki byly ale trzeba umiec sie do tego przyznac do polityki sie nie mienszam kazdy ize jak moze aby byl stolek
Panie prezydencie wszystkiego najlepszego.Zrobil Pan w tym roku wiele dobrego dla mojego miasta.Ma Pan mój glos zawsze
Dziękujemy panu Krzysztofowi za ciężką pracę kolejnym razem również na Pana zagłosuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!