Owszem, utopić się można w niewielkiej ilości wody, ale nasz organizm ma tak wypracowane odruchy obronne, że na takiej głębokości trudno byłoby się utopić chcąc tego samemu. Ale nie ma co przesądzać... Wielu ludzi, którzy ją znali mówi, że nie wierzą w samobójstwo... Mam nadzieję, że poznamy prawdę, bo na razie wielu ludzi żyje w strachu. Bardzo przykro mi z powodu śmierci tej dziewczyny, współczuję rodzinie.
No tak.
a wydawało mi się, że forum jest od tego, by się kulturalnie wypowiadać na określony temat, a nie obrzucać się wyzwiskami.
Taaa... Zwłaszcza zimą, przy niskiej temperaturze powietrza. Bierzesz pod uwagę, że raczej weszła do wody w ubraniu, które po nasiąknięciu wodą znacznie zwiększyło masę, co utrudnia te odruchy obronne?
Tak czy inaczej, szkoda dziewczyny.
i co z tego że miałaś z Karoliną ' wspólnych znajomych ' ?
Bo nie rozumiem... Nie znałaś jej osobiście więc nie ma mowy o jakiejś ' znajomości' .
Kilka stron wstecz ktoś pisał, że wzięła coś albo odbiło jej z powodu miłości...
Hm, Karolina nigdy nie przejmowała się tym , że ją chłopak rzucił, zawsze powtarzała mi ' facet jak autobus, nie ten to następny' Nigdy nie zależało jej na dłuższym związku.
A co do kwestii narkotyków... ona piwa na imprezie wypić nie chciała, a co mówić o wciąganiu czegoś...
Na prawdę, bardzo ciężko jest mi uwierzyć, że mogła zrobić coś takiego...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!