Imprezie daje 1 miejsce w kategorii porażka roku Seniorów owszem dużo przyszli po darmowe kijki nawet z foli nie wyjeli później stali 2 godz za kiełbaską z wody przy czym się pobili ochrona interweniowała Śmiech na sali nic więcej
Byłam i bredni nie opowiadam kiełbasę mam w domu więc za tą która była dziekuje Przyjechałam dla dobrej zabawy i sportu a tu do lasu na spacer z kijkami poszły 2 grupy łącznie może z 80 osób sporo zrezygnowało bo było tylko 2 instruktorów Więc co to za organizacja
...ludzie mniej jadu ,wszyscy wierzący w niedzielę idą do Komunii Św.a tutaj tyle nienawiści,,,wszędzie stoimy w kolejkach i nie tylko za kiełbaską ,ale i za piwem i innymi sprawami w urzędach;;;na odpustach parafialnych też stoimy w kolejkach za lodami ,obarzankami itp.fajnie ,że się coś dzieje,a wy tylko byście krytykowali popatrzcie na swoje rodziny czy tak macie też wspaniałą organizację i nad wszystkim panujecie -więcej takich spotkń bo życie jest krótkie i takie kruche
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!