metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)10.11.2013 08:05

i znowu mandaty się posypały bo ta hołota jak zawsze - stają mieszkańcom okolicznych bloków pod samymi mieszkaniami, bo urodziny focusa..... a nikt nie pomyśli o tym, że ja wracając po pracy nie mam gdzie pod blokiem auta zaparkować!!

00

timig ~timig (Gość)10.11.2013 18:51

wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha... mojej kobitce pracującej w Focusie a parkującej samochód w okolicach gimnazjum ktoś uszkodził błotnik i zderzak w dniu urodzin i oczywiście uciekł. Życzę ci buraku wszystkiego najgorszego i wiem że cie dopadnę bo nagrałeś się na monitoring.

00

antonowka ~antonowka (Gość)10.11.2013 21:14

"timig" napisał(a):
wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha... mojej kobitce pracującej w Focusie a parkującej samochód w okolicach gimnazjum ktoś uszkodził błotnik i zderzak w dniu urodzin i oczywiście uciekł. Życzę ci buraku wszystkiego najgorszego i wiem że cie dopadnę bo nagrałeś się na monitoring.

Hahhahahaa a dlaczego nie parkuje na parkingu skoro tam pracuje? Już zes znalazł no patrz :P

00

janusz ~janusz (Gość)10.11.2013 22:51

~AXN - a ty co adwokat jestes ??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat