metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)12.05.2024 15:33

Wcale nie było tlumow.Normalnie przeszlam.

71

goœć_grzegorz ~goœć_grzegorz (Gość)12.05.2024 14:15

Dlaczego nikt ze służb miasta nie ostrzegł piotrkowian ani nie podał komunikatu o tym, że dym z kompleksu pożarów w Warszawie dotarł przed południem do Piotrkowa Trybunalskiego?

116

Grażyna ~Grażyna (Gość)12.05.2024 21:17

Ja nie byłam, bo byłam nooo ....taka trochę po imprezie.

31

Mariusz 01 ~Mariusz 01 (Gość)12.05.2024 15:30

Szkoda tylko że Policja przeszkadzała wjeżdżać na imprezę z ulicy łódzkiej jadąc od wojska polskiego. Kazano mi zawrócić na rondzie za trasą i wjechać dopiero w kasztelańską. Konkretna kpina. To nie pierwsza taka wystawo gdzie Policja tylko przeszkadza nie pomaga. Poza tym Ok.

60

go?ć_kris ~go?ć_kris (Gość)12.05.2024 17:12

Nic specjalnego nie było rok temu trochę lepiej to wyglądało

40

Ja ~Ja (Gość)13.05.2024 13:50

Ja trzymam kciuki za prezydenta Wiernickiego

12

Piotrkowianinnn ~Piotrkowianinnn (Gość)12.05.2024 18:21

Prezydent był dzisiaj na festynie, podobnie jak ostatnio na zbiórce dla chorej dziewczynki z Sulejowa. Prezydent składał osobiście kwiaty 8 maja w Dzień Zwycięstwa zamiast wysługiwać się wiceprezydentami. Przez 18 lat nie mieliśmy gospodarza, a śpiącego misia, co mieszkańców i inwestycje miał za nic. Wreszcie mamy gospodarza, którzy godnie reprezentuje nasze miasto podczas różnych wydarzeń. Gratulacje i powodzenia Panie Prezydencie Wiernicki. Czuć, że Piotrków ożył

89

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat