A ja jeżdżę MZK-ą i wszystko to obserwuję, jak się Sulejowska korkuje... I mi to przeszkadza bo mam opóźnienia!!!
Pracowałem kiedyś 4 lata w tej sieci z elektronika. Na takie otwarcia ściąga się sprzety z wystaw innych sklepów, niekiedy po naprawach lub kilkuletnie. Idzie jako nowe a to używka która można kupić 50% taniej w necie i to absolutnie nowe
Kupiłem tv przed promocja,dziś widzę że jest 4 stówki droższy taka to promocja hahaha
Czy tamten sklep media expert na ul.kostromskiej zostanie czy będzie zamknięty skoro otwarty został tu na ul.sulejowskiej i czemu tylko 3 sklepy otworzyli w tym parku handlowym tak naprawdę miało być otwarcie dopiero za rok
Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum
Ja mam tylko prośbę ,ażeby asortyment był nowszy niż na Kostromskiej bo tam same zabytki.Ja jeżdże do Media do Łodzi tam mają nowości ,a zabytki na prowincję bo tańsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!