Taaa. A mieszkańcy gmin Rozprza, Gorzkowice, Łęki Szlacheckie, Wola Krzysztoporska i Grabica to niby przez Sulejów jechali?
a jak mieli jechać jak EP zablokowali cały Piotrków zeby wiaderko dostać.Teraz będą myli bryki pod blokami w nowych firmowych wiaderkach...:_))
jestem zalamany jak prosci sa ludzie...masakra, rzucili sie jak na mieso 30 lat temu, smiac mi sie chcialo w twarz jak patrzylem jak debile bo tak ich nazwe szli szczesliwi ze dostali tandetne wiaderko, hahaha, osobosice nien by;em i i dlugo nie nie bede w tym niby super sklepie, mamy wiek ktory mamy, a ludzie jak czubki, (no juz nie wiem jak ich nazwavc nawet) zachowuja sie gorzej jak z prowincji, heh jakby mogli to pod Sulejowem auta by stawiali i tez by dzoszli zeby dostac wiaderko, hahaha ZENADA!!!
Zastanówcie się wgl po co wypisujecie takie głupoty, założe się że większość osób co tu komentuje sama była w obi jak to piszecie po te"wiaderka"
mpgles isc i zobaczyc jak to jest. a wcale nie bylo z tymi wygranymi jak ty sobie myslisz tylko duuuuzo lepiej.i to jet polska komentuja tu tacy co nie moga albo ich niestac zeby isc do sklepu. moze byc tez ze nie wychodza z domu bo sie boja reakcji ludzi na ulicy:-)))))
sprawdz w necie ceny niektorych produktow a potem sie wypowiadaj
nie rozumiem, po co mieliście iść? widocznie nic nie potrzebujecie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!