Mieszkam obok i w bramie po tej waszej potańcówce zostawiliscie bardzo nie miłe niespodzianki. No nic najważniejsze że ludzie świetnie się bawili a pan prezydent wylansował na tle pięknej imprezy
Lepszy rydz niż nic ale coś z jakością aparatury nagłaśniającej nie tak, byłam przed laty na "Albano" w krakowskiej 15 tys. hali i było słychać wszystko a u nas przeważały dudniące basy, wykonawców po głosie się nie poznawało tylko znajomość przeboju pomagała. W przyszłym roku jak przyjdę to tylko "naoliwiona" wtedy słuch jest mniej wymagający.
Myślę że było bardzo fajnie mieszkancy sie bawili super widać ze jest to potrzebne .Napewno może nie dograne jak np tojki brak ale będzie ,lepiej jesteśmy nauczeni krytykować nic się nie działo, było miasto emerytów coś zaczyna się dziać widać po ludziach ze chcą tego pewno głupie komentarze .P.Prezydencie dziekuje za działania dotychczasowe proszę o więcej a krytyka chodzby głupia wskazana dziękuję .
Polecam piotrkowskiej policji patrolowanie najlepiej w nieoznakowanych radiowozach Sikorskiego i Kostromskiej. Wczoraj około godziny 22, najpierw na Kostromskiej szalał gościu w białym samochodzie z ryczącym wydechem, ruszał z piskiem opon, przekraczał dozwoloną prędkość.
Potem ulicą Sikorskiego w Kostromską skręcał samochód, z którego okien po dwóch stronach wystawały do pasa wrzeszczące i prawdopodobnie pijane nastolatki. Groziło to bardzo poważnym wypadkiem.
Czekamy na kolejną tragedię tym razem w Piotrkowie ? Tam są kamery monitoringu, może policja przejrzy nagrania i poważnie porozmawia z kierowca tego samochodu. To było w okolicach godziny 22:04.
REWELACJA! Widac, że można się bawić. Wczoraj Rynek tetnił żyicem. WRESZCIE!!!
Super imprezka, na rynku wczorajszego wieczoru było czuć że Piotrków żyje. Bardzo mi się podobało i znajomym również.
Totalnie nie rozumiem negatywnych komentarzy, ludzie w komentarzach muszą narzekać na wszystko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!