Towarzyszu Antoni ty tesz jesteś śliczny jak cię widze zaraz robi mi sie goraco
No i ci pisowe,dusicie się w sztachetach,pamiętajcie,kij ma dwa końce,kiedyś się skończy wasza hucpa i zapanuje normalność,a z wami zrobi się porządek...RAZ NA ZAWSZE!!!
Dobrze,że ten news zleciał ze strony głównej.
Jacy wyborcy taki news.
Antek próbował ze wszystkich sił robić konkurencję WOŚP i nic z tego nie wyszło. he he !
Gdzie te tłumy???
Byłem,może ze 100 osób,dlaczego manipulujecie ???
Ponieważ byłem członkiem PZPR, chociaż mi się nie chciało , jednak się udałem do kościoła , ponieważ jest to mój obowiązek. Spotkałem dużo swoich starych znajomych , chociaż oni się nie przyznają do należności do partii
Jedna z internetowych gazet przeprowadziła wywiad z Macierewiczem przy okazji jego wizyty w Piotrkowie. Jedno króciutkie konkretne pytanie dotyczące pobytu żołnierzy USA a odpowiedź to niekończący się bełkot. Antoni Macierewicz nawet odważył się tak to umotywować: By nikt nigdy więcej nie narzucał nam swojej woli ....
No a co robi Kaczyński z Macierewiczem? Cały naród prowadzą krótko na postronku, i na siłę kładą go na prawy bok z podkurczonymi nogami.
Okrzyki i gwizdy podczas przywitania amerykańskich żołnierzy w Żaganiu przez premier Szydło. "Macierewicz do domu!" Dlaczego tak witano takich sprawdzonych sojuszników? No bo wojska amerykańskie mają zabezpieczyć zachodnią flankę przed próbami ingerencji UE ze swoimi wojskami w Polsce. Dopiero wtedy awanturnikom i wichrzycielom Macierewicz powie stanowcze NIE.
Towarzyszu Macierewicz skoro niewolnictwo zostało zakazane to dlaczego nadal jesteśmy zmuszani do oddawania większości pieniędzy swoim Panom, którzy decydują, co możemy jeść i pić, czego mają się uczyć dzieci i jak mamy troszczyć się o własne zdrowie i przyszłość
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!