Po pierwsze korki, problem z parkowaniem.
Po drugie błoto po pas. Po trzecie drogo. Właściwie nie wiem po co ludzie tam jadą.
Błoto po pas !!! Żenada i wstyd dla organizatorów!!!
To już nie pierwszy rok jest wystawa. Jak można przyjmować ludzi w takich warunkach. Parkowanie pozostawia BAAARDZO DUŻO do życzenia.
To nie impreza, a ..... !
A swoją drogą miasto powinno pomyśleć nad infrastrukturą, bo promocja dla miasta to była wątpliwa. Ludzie, któzy przyjeżdżali z terenu wyzywali strasznie
Podobnie jak większość odwiedzających tę imprezę, miałam nadzieję, że w tym roku coś się zmieni. Niestety muszę powtórzyć za przedmówcami:
- OLBRZYMIE PROBLEMY Z MIEJSCEM DO PARKOWANIA,
- BŁOTO PO PAS,
- MAŁO ATRAKCYJNE CENY :(
Serdecznie współczuję tym wszystkim, którzy mieszkają w pobliżu, a których grządki i wypielęgnowane trawniki przed posesjami zostały dziś zmasakrowane przez auta licznie odwiedzających Rol-Szansę.
Miałem jechać - dobrze że nie pojechałem - faktycznie z parkowaniem problem....
A ja tych pretensji odnośnie braku ubitej gleby czy błocka po pas nie rozumiem. Wszak to wystawa, jak sama jej nazwa wskazuje oraz produkty nań prezentowane, dla rolnictwa i rolników.
A od kiedy to na hektarach u rolnika jakieś parkingi, zatoczki, krawężniczki, chodniczki, kosteczki, asfalciki? Zero takiej infrastruktury! Błocko po pas!
Wystawa przynajmniej była wierna prawdzie i swemu przesłaniu! Dlatego była właśnie, jak najbardziej, udana!
Na jubileuszową, dwudziestą, nic nie zmieniać! Bo zatraci swój charakter.
Skoro było tam dużo zwiedzających a warunki były fatalne to jest tam miejsce na inwestycję. Po pierwsze parkingi, drugie to może teren przed pałacem odpowiednio zagospodarować, a w pałacu otworzyć restaurację. Czasami tam zaglądam bo to fajne miejsce na uboczu trochę, mógłbym na coś mocniejszego też wyskoczyć. No chyba, że rolnikom pasuje po pas tonąć w błotku ale oni to przyzwyczajeni w sumie do takiej pracy.
źle oceniacie(ostatnie dwa komenty)! Zauważcie że tam są nie tylko rolnicy ... a zresztą nie wypada dzielić na gorszych i lepszych, którzy zasługują lu nie na te czy inne udogodnienia : nie te czasy ! Czas na jakąś zmianę a te uwagi są bardzo cenne. Okolicznym mieszkańcom współczuję, osobiście widziałam jak gość taranował pole z małymi roślinkami i niszczył cudzą pracę!!
jakos pojechalem i nie mialemza duzo problemu ze znalezieniem miejsca do parkowania, przy samym odr stanolem.
Ale ceny kosmiczne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!