Wpusic więcej Tirów,trzeba być TUMANEM żeby zezwolić na tranzyt przez miasto
Może ktoś z tu najmądrzejszych usiądzie za kółkiem Tira i wtedy się wymądrzy. Postoi w korkach
Blokadach i czasu mu braknie na dojazd do celu. Nie może zatrzymać się gdziekolwiek.bo musi w wyznaczonym miejscu
Czas pracy przekroczy o 5 minut
Przestepca karać. Tak kochani punkt widzenia zależy od tego gdzie się siedzi
Dla wszystkich komentatorów kłania się znajomość kodeksu -nie wolno wjechać na skrzyżowanie jeśli nie można go opuścić.
"Zgłoś przestępstwo lub wykroczenie online"
Śmieszne! Do dziś nikt nie zareagował na mój film z rejestratora, na którym kobieta wyjechała mi z podporządkowanej. Tylko refleks mnie uratował przed niezłym "dzwonem"...
jak zwierzaki chodzą po lesie i mają ścieżki a się drzewo przewali na ich ścieżkę to co robią? omijają
Maskara karać tiry wjeżdżające i blokujące rondo ,ja wracam tamtędy po 12 h pracy i dziwi mnie fakt że nic z tym nie robią......
Za ten bałagan na Rakowskiej odpowiedzialny jest Chojniak, i to on powinien stać na rondzie i kierować ruchem!? Można było zrobić objazd ale się nie chciał, panie prezydencie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!