Jestem nieszczęśliwa ze juz tą drogą nie musze jezdzic!!!! Jedna wielka porażka!!!!
Jednak trochę za szybko. Ja czasem jestem w Srocku na zakupach i próbuje przejść przez przejście, to nie dość że czasami i pięć minut się czeka, to mam wrażenie, że ciężarówki jadące od Łodzi, to się przewrócą na tym zakręcie. Zróbcie coś z tym
Teraz, na czas remontu domu będzie trzeba zająć część pasa drogowego.
Fajnie będzie. ????
w klapkach jeżdżą, albo na tempie z nogami na podszybiu
Takie warunki jakie są przy tej ulicy, powinny być niedopuszczalne. Hałas i natężenie ruchu nie mieści się w żadnych normach. Kiedy ktoś się tym zajmie?
Nie można napisać "dom", tylko trzeba użyć jakiejś zasranej nowomowy "budynek mieszkalny"?
Odpowiedź do wszystkich,którzy nie wiedzą, co wy możecie wiedzieć o transporcie i tym z czym sie spotykamy w kazdym dniu swojej pracy , czemu są wypadki na drodze i zakładach pracy dlaczego czasami tak jest ,odpowiem poprostu ludzki błąd ktory zdarza się wszędzie
Dobrze że nie muszę już jeździć do brzydkiego magazynu w Głuchowie i przyjeżdżać przez tą wioche
Na zderzaku, a najlepiej na dachu, piętrowo, byle szybciej, w końcu to pierwszy level, kierowca ma jeszcze kilka żyć, więc luzik, gramy dalej, i na zderzaku i następny proszę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!