..."doprowadzona instalacja elektryczna"... to znaczy że będą gniazdka do lądowania smartfonów?
Już nie mogę się doczekać kiedy popływam sobie w tej tężni, oby woda tylko ciepła była
Żółć jest najdłuższym słowem z polskich znaków. Ja nawet nie czytam artykułów tylko komentarze, tyle tam żółci właśnie. Wspaniałe i błyskotliwe. Cudownie.
A toaleta będzie? Czy odpoczywający będą musieli korzystać z pobliskich krzaków?
Toalety powinny być dostępne przy placach zabaw a taki jest w pobliżu planowanej tężni
Nie śmiejcie się ze mnie ale mam pytanie czy to ustrojstwo będzie działało cały rok czy tylko sezonowo
Mam nadzieję,ze nie będą wiecznie w remoncie,bo planuje tam częste wizyty.
Jest w ogóle w Piotrkowie park księdza kardynała Stefana Wyszyńskiego? Jeśli tak,to który to park? Pierwszy raz słyszę o takim parku.
Pięknie prezentuje się to remontowe ogrodzenie z paneli!!? Co na ścianki boczne brakło pieniędzy!? No i najważniejsze czy panele ochronią od wiatru, korzystających z tężni!? W razie podmuchów wiatru można będzie skorzystać tak po piotrkowsku, z prywatnej parasolki!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!