Za rok wybory do rady miasta.Uważajmy zatem aby już nigdy w naszym mieście nie powtórzyła się historia z ostatnich wyborów i nie głosujmy na ludzi z przypadku ,bez jakiegokolwiek przygotowania,zbyt młodych jeszcze- bo to oni właśnie są najbliżej Chojniaka i służą jako maszynki do głosowania po szkoleniu u Munika.Chojniak już skrzętnie wpycha swych młodych gwardzistów do rad osiedli aby stamtąd startowali do przyszłorocznych wyborów.
Powiem krótko - odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Gratuluję zmysłu politycznego.Niejeden ze starych wyjadaczy po prostu zazdrości.Pani Monika przynajmniej jest wierna prawicy i nie pozwoli sobie na takie koalicje jak pisiory z tzw wyższej półki.Patrz pan G,pan doktor G,czy pan Z z ziemskiego.
Ja już nie wiem komu pani Monika służy,
Przyszła do rady najpierw z PISu,potem wstąpiła do prawicy razem,następnie wstąpiła do Prawicy Rzeczypospolitej.
Z tego co widać następny przystanek to będzie RIG.
jak myślicie,jak można takiego polityka nazwać?
Ja przez mój cięty język niewypowiem się,bo moderator miałby problem z opublikowaniem mojej opini.
Radni z Regionalnej Izby Gospodarczej: Marek Konieczko, Karol Szokalski, Paweł Szcześniak i Paweł Załoga, połknęli przynęty rzucane przez głównodowodzącego Prawicy Razem. Panowie jesteście żałośni!
Lepiej będzie jak przestaniecie się zajmować polityką a poświęcicie się biznesowi. Pan Witold Maćkowiak kilka lat temu ogłosił publicznie, że wycofuje się całkowicie z polityki. Jego słowa pozbawione są wiarygodności bo wciąż próbuje zabłysnąć w mediach.
Panie Maćkowiak zejdź z areny wstydu oszczędź!
A do ciebie kastro PO-paprańcu jeden chyba nic nie dociera o niedotrzymanych obietnicach pewnego kaszuba.
Panie Prezydencie,Pani Przewodnicząca ;yes,yes,yes i jeszcze raz yes.
Najgorsza jest tu postawa RiGu. Jak zwykle zresztą. Oby już nigdy przedstawiciele tej organizacji nie weszli do rady miasta.
SIMA na wiceprzewodniczącego!
yes,yes,yes i ha,ha,ha........
przynajmniej jest wierny prawicy i nie pozwoli sobie na takie i inne koalicje, itp.
Poza miejscem siedzeniania, niewiele się zmieni. BŁĄD, bo punkt widzenia zależy od punktu siedzemi.a
kastro: Myślisz jak typowy ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!