metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)02.08.2010 16:28

Nie możemy wykluczyć.
A najgorsze jest to, że - najprawdopodobniej - za naszego życia, nie uda się tego wykluczyć.

00

Nie wierze politykom ~Nie wierze politykom (Gość)02.08.2010 18:29

Ja innej wersi nie biore pod uwage ale i tak oficjalnie nikt tego nie udowodni szczegolnie jak mamy takiego premiera:(

00

klet ~klet (Gość)02.08.2010 19:20

Słyszeliście o tym, że jakiś Polak mówił w TV, że amerykanie szpiegują ZSRR :D Rosję i mają wszystko nagrane z całej katastrofy tylko tego nigdy nie ujawnią bo wiadomo czym by to groziło na linii PL - Rosja (informacje z wiadomości jakiś w TV).

00

zigg ~zigg (Gość)02.08.2010 19:44

ta,ja słyszałem ,że w magazynach pod Jarostami swoje centrum dowodzenia mają marsjanie!

00

klet ~klet (Gość)02.08.2010 22:12

"zigg" napisał(a):

No nie mów też o tym słyszałem ale heca !!!

00

Paella ~Paella (Gość)03.08.2010 00:06

Ach ta katastrofa-Kogo by tu obwinić hym,no oczywiście Tuska,bo kogo by innego:to przecież Nasz Premier zebrał całą delegację do samolotu,siedział z Putinem całą noc i tworzyli sztuczną mgłę,mało tego podszyli się za kontrolerów lotu i nadali przez radio,że można lądować-tak mowiła babcia do wnuczka na przestanku.
Mogę wnioskować,że jesteśmy Narodem ciemnym ot tyle...
Głośno nie mówić na ulicy o Tusku i PO,grozi zamachem ze strony "starszych Pań w beretach"a wierzcie mi potrafią rzucać mięsem a nawet dobrze torebka machać:))))

00

Gapp ~Gapp (Gość)03.08.2010 09:23

Mojemu znajomemu geodeta, a było to 10 lat temu powiedział po dokonanych pomiarach przez system GPS, że słupki graniczne jego działki należy skorygować o 40 cm!!! Przy dzisiejszej technice jakoś nikogo nie dziwi, że samolot z prezydentem RP na pokładzie zboczył tylko (!) o jakieś 150 m. Nawet nie próbuję tego komentować !!!

00

klet ~klet (Gość)03.08.2010 10:00

Jeżeli dobrze kojarzę to system GPS podaje dane z odchyleniem o 2 metry od rzeczywistego stanu.
Mnie cały czas zastanawia fakt, że taki kolos, tak dobrze wzmocniony samolot z 5-10 metrów rozbija się w drobny mak.

00

motyl ~motyl (Gość)03.08.2010 10:45

"klet" napisał(a):
GPS podaje dane z odchyleniem o 2 metry od rzeczywistego stanu

GPS używany do celów cywilnych (nawigacje itp) generuje pseudolosowy błąd rzędu nawet 30 metrów. Jedynie GPS stosowany przez wojsko nie generuje błędu i jest w stanie odczytać pozycję z dokładnością do 1 m.
Podobnie ma się rzecz z telefonami komórkowymi, nawet po ich wyłączeniu, nawet po wyjęciu baterii są one namierzane jeszcze przez 4 godziny. Amerykanie są w stanie podsłuchać każdą rozmowę na świecie, nawet te prowadzone w domowym zaciszu, także nie mama żadnej wątpliwości, że podsłuchali TU154.

Komentarz był edytowany przez autora: 03.08.2010 10:49

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)03.08.2010 12:11

Bibuła.pl.....Niezależna.pl.......Grypa 666.....Sporo na ten temat do poczytania

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat