Panie radny-dyrektorze-doktorze: a w każdy łykend niech do położnic przyjeżdża jakaś celebrytka, np. Doda albo cuś takiego. Ciężarne bedą walić do pańskiego przybytku drzwiami i oknami.
Ciężarnym nie zależy na telewizorach, ważniejsza jest dla nich jakość świadczonych usług, dobre traktowanie i opieka. Szkoda, że o tym nikt nie myśli.
A jeszcze nie tak dawno pan dyrektor mówił,że szpital jest żeby leczyć a nie leżeć i oglądać telewizję. Krytycznie wypowiadał się na temat telewizorów w szpitalu na Rakowskiej... Co odmieniło jego poglądy?!. Czyżby chęć przypodobania się wyborcom, wszak wybory do rady miasta tuż, tuż...
A jaka jest w tym wszystkim ukryta prawda? Pacjentki pewnie sobie teraz myślą dlaczego ja.
Jeszcze niech żetony (jako ekwiwalent 2-złotówek) pacjentom rozdadzą...
No, to teraz będą sobie mogły pooglądać tak wartościowe produkcje jak Trudne sprawy' albo 'Dlaczego ja?'.
Pan doktor w tej kadencji dostał się do rady miasta z listy RiG-PSL a jesienią z której? Wróżę z fusów: Razem dla Piotrkowa.
Ja bym wolała bardziej kompetentnych lekarzy na położniczym i milszą pielęgniarki na noworodkach - wiem co mówię niestety....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!