Te coroczne strzelania z petard-kto strzeli więcej i głośniej robią się coraz bardziej wkurzające i niebezpieczne
To co robili właściciele ja mam dwa psy i je zabezpieczyłem żaden mi nie uciekł zajęci właściciele myśleli o piciu i jedzeniu a rano szok pies uciekł tyle się o tym mowilo
Czyli wszystkim należą się mandaty za niedopilnowanie zwierzaków. Jeśli uciekły z domu to znacz, że były za słabo zabezpieczone. Jeśli na spacerze to tym bardziej należy się mandat bo pies powinien być "pod kontrolą" opiekuna. Jest to ulubiony przepis psiarzu na który się powołują w kwestii braku smyczy u swoich pupilków no to teraz walić mandatami bo z logiki wynika że jeśli pies uciekł to nie był "pod kontrolą".
Moj pies niczego sie nie boi.Stal w oknie balkonowym i patrzyl na odpalajacych petardy.Nawet raz nie zaszczekal.Nie wiem jakby zareagowl gdyby sam zostal w domu.
Zlikwidować ten samolot co latem buczy to dopiero zmorą ludzi i piesków a nie czepiacie się petard zacofany naród moje pieski miały muzyczkę włączona i było super nie bały się szczelaniny
Zakazać też jazdy ryczącymi motocyklami bo pieski i koty się boją ale już nikt nie pomyśli o malutkich dzieciach w wózkach na spacerze bo spokój musi mieć piesek a niemowlak mniej ważny
Nie no nie dajmy sie zwariowac nie rozumiem co roku to samo jak te zwierzet uciekaja przeciez wiadomo ze bedzie sylwester bedzie głośno zakazywac fajerwerkow to bez sens wszystkiego zakazac najlepiej
Ciężko chore dzieci, które proszą o wsparcie na leczenie (często walka o życie) bardzo ucieszyłyby się, gdyby ludzie te pieniądze przeznaczyli na ich leczenie. Może tym sposobem uratowaliby komuś życie, a tak tylko sprawiają ból zwierzakom....
Byłem na świetnym Sylwestrze,animacja laserów połaczona z muzyką było SUPER, a do miłośników petard,cóż Prymityw
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!