Ojojoj biedna dama musiała iść pieszo sto metrów.Ja bym z tym do Jaworowicz poszedła.
W głowach się poprzewracało. Przecież na pl. Kościuszki z Rynku jest min. Natomiast pl. Czarnieckiego przylega bezpośrednio. Tragedia
Taxi jak zarówno karetka czy policja czy tez straż pożarna to sa to transporty docelowe .Dlaczego jeśli zamawiam taxi mam dojść z torbą .Mialam sytuacje gdzie jechałam do lekarza z chorym dzieckiem i mosialam niesc od ul.Farnej ponieważ taxi odmowilo podjazd pod dom .Skoro taxi nie moze wjechać to co z autami ,które wjeżdżaj od rana pod Szkole i przeczkole Vila Bambini przecież sa wąskie uliczki gdzie wtedy jest staz miejska niewidzą czy moze nie chcą widzieć
pANIE komendant pozostaje tylko zyczyc aby ktos z twoich bliskich mieszkal w rynku i niechcacy sie rozchorowal gdzie autem jak najblizej trzeba podjechac po chorego BRAWO KOLEJNY MĄDRY
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!