Kurde no :P tak to jest jak się nie sprawdzi, nim się napisze. Mój błąd. Jakoś tak mi się skojarzyło - Wawrzkowizna i Bełchatów, a przecież Widawka płynie do Szczercowa. Zbyt dawno jechałem do domu autobusem, więc jakoś tak zapomniałem :D
Pan Prezydent, pod patronatem którego odbyła się ta impreza, nie raczył pojawić się nawet na chwilę, żeby chociaż uścisnąć rękę Drząszczowi.
Pogratulować organizatorom. Oby jak najszybciej Stare Miasto zamieniło się enklawy żulerni, na centrum życia Kulturalnego Piotrkowa. Kultury przez wielkie "K" :D
A co do tego stanu Strawy. W Seulu na przykład zamienili trasę samochodową, na park w otoczeniu rzeki. W większości miejsc zwraca się coraz większą uwagę na przyrodę - nawet w Bełchatowie (Widawka). Może w końcu ktoś zacznie i u nas myśleć o tym aspekcie? W końcu królowa Bona pływała w "balii" po Strawie :D
Owsiakiem mi tu zajechało :D Czyżby nową modą na Woodstocku miało być RAC? Oj panie panie...
Nie widziałem, aż takiego zainteresowania tą imprezą, krwiodawców mało ludzi jakoś mało, po prostu mało ciekawie!
Trochę czasu mnie nie było, ale ostatnio przez Bełchatów płynęła Rakówka, a nie Widawka. :)
Czy p.Drząszcz sfinansował sam całą imprezę czy jednka głównym sponsorem był Urząd Miasta przez OSiR? Tak tylko pro forma pytam.
miasto oraz osir niedołóżyło nawet złamanego grosza do imprezy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!