szanowny ciekawski wejdź na licencje PZTW znajdź UKS REMO Niechcice . Klub ma licencje Polskiego Związku trener ma licencje Polskiego Związku zawodniczki posiadają licencje Polskiego Związku . trochę chęci i znaleźć informacje można . Jak widać łatwiej chlapnąć byle co . Nie jest Pan taki ciekawski jak się podpisuje . i taka jest Pańska uwaga . A informacje są i u wujka Google i stryja facebook Łatwo idzie szkalowanie tym bardziej , że jest się anonimowym
"http://www.pztw.org.pl/791-witamy-w-rodzinie-wioslarskiej" na stronie w/w czytamy o panu Lechu Pawlaku-były zawodnik i trener AZS AWF Warszawa, ciekawe, u nas nawet wujek "Google" nic nie wie, skąd się wziął, co robił dotychczas, jakie ma faktyczne korzenie...?
Zajęcia prowadzi dwa razy w tygodniu Lech Pawlak, dojeżdżając z Warszawy - były zawodnik i trener AZS AWF Warszawa? Znajdź jakiekolwiek informacje o prezesie, trenerze, AZS AWF Warszawa Lechu Pawlaku!!! cyt."http://www.pztw.org.pl/791-witamy-w-rodzinie-wioslarskiej"
Co byście nie napisali , impreza była super , teraz inni chcą na niej zaistnieć zamiast zrobić swoją . psy szczekają karawana idzie dalej . Bierzcie przykład i uczcie się . Zazdrość jest ślepa i lubi niszczyć . Jako futbolista czekam na ruch ze strony piłki nożnej . takiej rywalizacji chcę dla dobra sportu . Nie musi być od razu Lewandowski .
coś mi się zdaje , że zorientowany jest suto nagradzany przez władze z promocji . słusznie pożyjemy zobaczymy . Byle polityka była z dala od sportu i dzieci
Wspaniała promocja sportu , kultury i NIECHCIC . Urząd gminy Rozprza sam pod sobą dołki kopie . Ściągnąć medalistów olimpijskich do takiej mieściny . Kim są ludzie z remo niechcice ? Jak to się robi ? Też chcę spotkać się z Lewandowskim i spółką . Czy działacze piłki nożnej są gorsi ? CHYBA TAK !!!!! Ich interesują tylko pieniądze . Brawo remo niechcice .
Zobaczymy za rok jak Wola Krzysztoporska będzie oceniać współpracę z tym Panem, w Niechcicach pozostały nie zapłacone zobowiazania, ale to nie miejsce na takie dyskusje, pożyjemy zobaczymy. Mam tylko dziwne wrażenie, że te komentarze piszą góra dwie osoby, a tak nawiasem w Gminie Rozprza świetnie funkcjonuje UKS któremu życzę dużo sukcesów, merytoryczni działacze super dzieciaki z wielkim zaangażowaniem rodziców trzeba tylko za rok dobrze nagłośnić 2 puchar gminny. Pozdrawiam.
Nie wiem co to za nagonka na Gmine Rozprza :)
W gminie funkcjonuje UKS Gmina Rozprza, stowarzyszenie do którego uczęszcza ponad 150 dzieci mieszkających na terenie gminy.
Najpierw trzeba się dobrze zorientować a później szkalować innych.
Dziękuję za opinie , może nieco zawyżone . Jestem mieszkańcem Warszawy . Pochodzę z Ziemi Piotrkowskiej . Tata urodził się w Bogdanowie , dziadek we Wronikowie . Dojeżdżam z Warszawy na treningi 2-3 razy w tygodniu . Pracujemy całkowicie społecznie . Nie dostajemy dotacji z gminy . Dzieciaki są wspaniałe . Dojeżdżają na treningi nieraz i 15 km rowerem lub idą na piechotę . Staramy się o uruchomienie obiektu w Mierzynie 64A przy tamie . Chcemy by powstał tam Ośrodek Sportów Wodnych . Zgłosiliśmy się w tej sprawie do Urz. Marszałkowskiego . Mamy sponsora Firmę H+H POLSKA . Dziękuję za wsparcie i dobre słowo .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!