A czy Apel Smoleński będzie odczytany? Ponoć sam Macierewicz ma się pojawić w Piotrkowie?
Więcej na http://sklave.manifo.com/
moiego dziatka zabili na woinie anik go nie wyczytuie co miesioc nocna zmiana
kiedyś, przed półwiekiem udział w świętowaniu odzyskania niepodległości kończył się dla wielu pałowaniem i "kąpielą" w strugach z armatki wodnej
a teraz głupoty niektórzy piszą ...
gdyby nie nasi odważni dziadowie nie pisaliby nawet po polsku ...
Jedno jest prawdą - wielu ludzi , najwięcej tych zwykłych zjadaczy chleba, zginęło w walce. Ich trzeba wspomnieć. Natomiast te całe obchody, są dla polityków, którzy chcą się gdzieś pokazać, jak patrzę na te wszystkie delegacje.... Chociaż raz widziałem rok lub dwa wstecz jakiegoś dziadka, który na końcu składał kwiaty, przedstawiono go jako wnuczka legionisty. Tylko on zebrał od publiczności gromkie brawa. Pozostali robili to interesownie, bo wypada, itp...
Myślałem ,że PIS okaże się partią godną zaufania społecznego zacznie dbać o ludzi a tu ze wszystkich stron podwyżki wszystkiego i zanim zdelegalizować ustawę 1066 to cisza .Przepraszam ,że na nich głosowałem widać solidaruchy wszystkie takie same są z jednej gliny podporządkowane Brukseli i zachodniemu imperializmowi Pora by naród się obudził i wziął sprawy w swoje ręce bo ile będziemy gnębieni?. Jak na razie nie ma czego świętować w tej sytuacji kraju jaka jest
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!