Na koncertach nie byłem, ale myślę, że to dość dobra lokalizacja, tym bardziej że jest tam naturalne obniżenie terenu i ludziki z tyłu mogli dobrze widzieć śpiewającego. Nie zapominajmy o tym że dawniej to był plac targowy, a nie ulica jak dzisiaj. (skasowałem resztę, aby nikogo nie zdenerwować) ;)
Było zajefajnie,doskonała lokalizacja,tysiące uśmiechniętych, zadowolonych mieszkańców EP i okolicznych wiosek bawiło się doskonale.Dziękujemy panie Prezydencie !
Nigdy nikomu się nie dogodzi!! Mnie się podobało, to że ulica była zamknięta parę dni-no i co stało się coś strasznego no nie poplaczcie się. Darmowe koncerty a wy jeszcze narzekanie! Nie podoba się to siefzcue w domach a nie.
Impreza fajna, oby takich więcej!!!
Ale: miejsce do d..y... ( beznadzieja- MZK musieli jeździć objazdami, nie można było dodtać się do Bernardynów od strony dworca...
Paranoja... Kto to wymyślił ustawienie sceny na środku kluczowego miejsca w Piotrkowie na głównym węźle komunikacyjnym...
Jest lotnisko, Concordia, Amfiteatr, Płac Pofranciszkański...
Ale jakiś urzędas wydał pozwolenie na zablokowanie miasta - centrum...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!