Sensi to patologiczne miejsce. jakieś 2 lata temu byłam tam kilka razy i więcej tam nie pójde!!! ochrona <smiechu warte> widziałam kilka razy jak Ci z "kasą" zaczynają z normlanymi ludźmi, pobiją ich itd, a ochrona kogo wywala? tego pobitego, a z tymi gnojami normalnie gada i sie śmieją. Panienenki? wiekszość pustych laleczek, ktore również chodzą ważne bo znają cały ten syf. ahaa i niby dyskoteka od 18 roku życia :D:D:D bez komentarza :D:D znasz ochrone? mozesz mieć 15 lat i jesteś w środku :P a wiem to bo znam kilka osob którym brakuje troche do 18stki, a co tydzień się tam bawia ;P
Czyżby Kwadrat i jego okolica to był piotrkowski Trójkąt Bermudzki. Tzw. Kwadrat piotrkowski. Tam chyba kiedyś doszło do śmiertelnego pobicia kogoś przed dyskoteką.
O co chodzi w tym sformułowaniu?
Wiek 60 lat nie jest jednoznaczny z "uszczerbkiem zdrowia"!
Kto wie, czy ta sprawa nie ma związku z działalnością kolejnej błyskoteki w Kwadracie. Ciągle się zastanawiam jak to możliwe, że w środku dużego osiedla, w budynku Spółdzielni, w tak bliskim sąsiedztwie bloków, ktoś wydał pozwolenie na taką działalność. Teraz tak nie słychać ale latem każdy, kto otworzy okno, ma dyskotekę w swoim mieszkaniu. O kwestiach zachowania "bywalców" już nie wspomnę, bo szkoda słów.
Mało tego. Piotrkowska Spółdzielnia Mieszkaniowa każe każdemu mieszkańcowi płacić opłatę na działalność społeczno-wychowawczą w wysokości 0,05zł/m2 mieszkania. Pieniądze te idą być może właśnie na tą błyskotekę w Kwadracie. To już w ogóle jest przegięcie. Może jeszcze ktoś wie na jakie cele spółdzielnia PSM wydaje te pieniądze. Zasoby spółdzielni to jakieś 8000m2 co przy opłacie 0,05zł/m2 daje 400zł miesiąc w miesiąc. Tylko na co. Może, któryś z panów prezesów udzieli nam tej odpowiedzi. A może jakiś reporter zainteresował by się co członkowie PSM mają z tej opłaty, bo podejrzewam, że mają gó..o.
Aman - ja może Ci udzielę odpowiedzi. Swego czasu rozmawiałem z panią kierownik "Jaskółczyna" - to właśnie oni dostają te pieniądze na działalność i utrzymanie (czy wszystkie? Nie wiem). Mimo, że w necie trudno znaleźć info o osiągnięciach dzieci z "Jaskółczyna" - to uwierz mi - są one niesamowite. Wystarczy wejść do ich siedziby i zobaczyć medale, dyplomy i puchary...
dziwie sie ze jeszcze nie zamnkeli tej dyskotyki, przeciez to jest skupisko wszelkiego rodzaju patologi, nie chodze tam bo raz jakis czubek wyskoczyl do mnie z nozem ale na szczescie nie bylem sam. lokal do bani ochrona do bani!
Jak mam do was takie pytanie tak do forumowych ekspertów....Jaki do cholery zwiazek ma z tym ta dyskoteka?.Moze zamaist dyskotek powinny powstawac nowe koscioły co?O to bby was z pewnoscia ucieszyło...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!