metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ot co ~Ot co (Gość)21.07.2024 08:37

Widać, że sezon ogórkowy.

04

nnn. ~nnn. (Gość)21.07.2024 06:24

Coś miałem napisać ,ale po co. Czy to coś zmieni? Aaaa...chyba to ,że kawałek ważnej ulicy zostanie zamknięty. Kiedy chyba już niedługo. Chodzi o Roosevelta od ronda do Próchnika. Kolejna "bardzo zniszczona" a właściwie jej fragment. A o tym bardzo zniszczonym na razie cicho.....

63

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)21.07.2024 08:52

Bardzo fajnie koncerty na trawie tylko trzeba na gówienka uważać byłem kiedyś na takim koncercie w innym mieście niestety ludzie siedzieli na trawie bezpośrednio na trawie u nas bym raczej nie ryzykował Pozdrowienia dla wszystkich niby miłośników psów

60

nnn. ~nnn. (Gość)21.07.2024 07:46

do Zalesickiej....Czy to znaczy ,że jak poprzednia ekipa popełniała błędy to następcy muszą to kontynuować??? W ten sposób rozumując możemy się zapytać. To po są wybory????

71

Realia ~Realia (Gość)21.07.2024 08:40

Zamiast smażyć tę krytykę, wziąłbym Pan redaktor wodę, jaka# scierke i w tym samym czasie je umył. Potem mógłby się pochwalić swą inicjatywą. Skutek taki, że tablice byłyby czyste. A tak napisał, napisał i jak były brudne, tak zostaną.

711

ogórkowa ~ogórkowa (Gość)21.07.2024 13:58

Co to jest za wydumany problem znowu. W każdym mieście są przecież odpowiednie służby, prace interwencyjne. A tu wszystko jest klęską żywiołową. Skoro można w innych miastach to dlaczego tutaj się nie da. Ptaki brudzą (przecież nie tylko w Piotrkowie) ale likwidują robactwo. Chcecie spacerować po zacienionych alejkach ale to w koronach drzew ptaki mają swoje gniazda. Służby miejskie powinny dbać o regularne sprzątanie. Co do psów a raczej ich właścicieli, to smutna prawda niestety, że jaśniepaństwo po swoich pieskach czasami naprawdę dużych nie sprząta. Wstydźcie się tego, że udajecie, że nie widzicie jak WASZ 30 czy 50 kilowy pies zostawił na trawniku czy bardzo często również chodniku niespodziankę. Sama się nie sprzątnie, a WY powinniście zarobić mandat.

100

Good ~Good (Gość)21.07.2024 14:11

A autor się czegoś wstydzi, że się nie podpisał? Może faktu, ze akty wandalizmu nazywa dziwnymi napisami?

110

Olga, 32 lata, panna ~Olga, 32 lata, panna (Gość)21.07.2024 12:56

Nowe władze rządzą dopiero trzy miesiące, a popełniają błąd za błędem. Choć głosowałam na pana Juliusza w ostatnich wyborach, dziś wiem, że to był błąd. Każdy popełnia błędy, ale jeśli będzie ich więcej, to nie wróżę im sukcesu i piotrkowianie rozliczą ich szybciej niż myślą.

104

arek ~arek (Gość)21.07.2024 14:45

A kiedy wreszcie wyczyszczą śmierdzący zgnilizną kanał doprowadzający wodę opadową do stawu.

100

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)21.07.2024 14:10

Zakaz wstępu dla patoli z wyzwolenia

100

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat