Ponad dwa tygodnie nie mogą zdiagnozować usterki. Szacun Panie Dyrektorze Szokalski
Ludzie kto w tych czasach jeszcze jeździ MZK? Ten przystanek akurat jest zarezerwowany dla tubylców pijaczków.
Mam nadzieję że w najbliższych informacjach piotrkowskich pan Krzysztof przeprosi mieszkańców za ten fatalny błąd...
Już dwa tygodnie nie działa i teraz problem. Wielkie mi co. Zaraz ich zima zaskoczy jak co roku i też będzie wytłumaczenie że kiedyś stopnieje.
Przez tą awarię dojechałam do dworca w Tomaszowie zamiast na krakówke
To chyba wszystko przez te nowe eko, cyber, autobusy. Bunt maszyn
Jak nie można wyłączyć to tak ciężko owinąć to jakąś folią, żeby nie wprowadzać ludzi w błąd?
Rozkład to jeszcze nic bo sami kierowcy jeżdżą sobie jak chcą i wyjeżdżają z pętli autobusowej o której godzinie chcą.
Ja nigdy nie patrzę na te rozkłady jazdy bo i tak tego nie rozumie. Czekam na palę jaki autobus podjedzie to wsiadam i już.
A mnie zawsze zastanawia ten kierowca autobusu bo jedyny w swoim rodzaju jeździ z czapeczką daszkiem do tyłu taki typowy seba z dworca który jeździ golfem z obniżonym zawieszeniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!