metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
czarek ~czarek (Gość)16.07.2016 21:19

Gratuluję ryby!!!Ale jest Pan zwykłym !!!

52

Wędkarz ~Wędkarz (Gość)13.07.2016 00:29

Niewiem czeku ludzie wypowiadają sie na temat Pana Piotra w złym świetle ...
On wie pewnie najlepiej ze taki okaz wybija ikrę i mały zarodki jak i inne ryby żyjące w zalewie lepiej ze wrba nie wróciła do wody niechcial bym sie z nią spotkać na brzegu albo aby poszarzała małe dziecko kompilacje sie w pobliżu ... Gratulacje Panie Prezesie oby tak dalej a dla tych słabo poinformowanych piszących o Panie Piotrze złe słowa jako o członku koła wędkarskiego on jest jego Prezesem wiec może przestańcie zazdrościć o krytykować...

46

Zabił zwierzę ~Zabił zwierzę (Gość)12.07.2016 10:55

I czym się tu szczycić? Że zabił zwierzę? Wy je..ni chorzy ludzie, poziom świadomości typowo zwierzęcy.

2646

sandaczyk PO ZA OKRESEM OCHRONNYM ~sandaczyk PO ZA OKRESEM OCHRONNYM (Gość)14.07.2016 09:24

trzeba przypomnieć naszemu mięsiarzowi , że sandacze tylko dwa można zabrać z jednego wędkowania ale takie głupie przepisy są tylko dla zwykłych wędkarzy. Kłusoli to nie obowiązuje.A swoją drogą kto skupuje takie ilości ryby. KIEDY NOWE WYBORY .

70

lopes ~lopes (Gość)24.07.2016 16:55

dobre mieso z suma było paniie?

81

Blac ~Blac (Gość)25.07.2016 11:06

Patrząc po komentarzach to ludzi zazdrość zabija masakra...też byście chcieli taką rybkę złowić brawo panie Piotrze!!! Gratulacje!!
Uchwała Nr 11/P/2016 Prezydium Zarządu Okręgu PZW w Piotrkowie Tryb. z dnia 29 marca 2016 roku w sprawie zwiększenia limitu dobowego połowu suma. §1 Na podstawie §46 ust. 1 Statutu PZW, Działu VI ust. 11 Regulaminu Amatorskiego Połowu Ryb, Prezydium Zarządu Okręgu PZW w Piotrkowie Tryb. wprowadziło na wodach ogólnodostępnych Okręgu PZW w Piotrkowie Tryb. limit połowu suma do dwóch szt. na dobę. §2 Uchwała wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2016 r

46

strażnik ~strażnik (Gość)25.07.2016 18:04

Widzę że mięsiarz znowu poluje.. Byłem dzisiaj, sklep zamknięty.. Czyżby nowa zamrażarka w domu się pojawiła?

53

Misiek ~Misiek (Gość)30.07.2016 16:56

Gratulacje!!! I nie przejmować się opinią pseudo ekologów. Stado baranów i nic więcej!!!

66

Tomasz Mrowiński ~Tomasz Mrowiński (Gość)17.08.2017 21:38

Witam Szacun za złowienie takiej ryby. Ja dzięki temu Panu złowiłem 16.08.17 Suma 142 cm Poprostu wzorowałem się sprzętowo na Panu Piotrze. A zazdrośnicy niech wezmą maść na ból dupy, w życiu nie złowili nic większego niż krąpiki 13 cm i płotki 12 cm i dlatego zazdrość ich dusi.

12

kolo ~kolo (Gość)09.09.2017 18:05

Złowienie takiego suma przy takim sprzęcie i posiadaniem własnego środka pływającego plus własny sklep ze sprzętem ...echo sonda pewnie pokazała tego biedaka i wkońcu wziąć musiał :/

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat