Czego znowu chcecie ? wczoraj widziałem jak "prezio" osobiście po tej ulicy na rokach jeździł, śmigał aż miło. Znaczy się ulica jest ok. Ale ta wizja była pomiędzy trzecim, a czwartym winem tego dnia. Po czwartym już go nie widziałem, niczego nie widziałem.
Zdecydowali że trzeba natychmiast.... i dodali czekamy na ogłoszenie odpowiedniego projektu unijnego.
No to sobie poczekamy hohohoho albo i dłużej.
Niedługo na ulice Piotrkowa powrócą,
powrócą kocie łby i gdzieniegdzie kostka
Miasto staje się trendy.
Wraca do natury
No, no, no.... wodzu z maczugą, szaman z ziołami, Duszek z totemem tańczą przy ognisku....
http://sklave.manifo.com/
Film:
Piotrków w moim obiektywie.
Najważniejsze wydarzenia, inwestycje.........
Wojska polskiego, roosvelta, armii krajowej od mc donalda w dół, kopernika od banku pko do mostu
Proponuję jeszcze ul.Żelazną. Tam trzeba jechać środkiem ,żeby czegoś nie urwać.
Na drogi przy kościółkach jest, na płatne parkingi jest, na remont Słowackiego która była w dobrym stanie jest, na murki i fontanny za miliony jest a ku... nie ma na główne ulice miasta??? Granda taki prezydent!
Powinni te drogi pozamykać bo tam się niem da już jeździć normalnie! Co ten Chojniak i spółka robi z naszego miasta?? Żenada
Nie ma tragiczniejszej ulicy niż Al. Sikorskiego od wjazdu do miasta aż do torów kolejowych. Generał się w grobie przewraca... A włodarze po swiecie się rozbijają...
ja obstawiam za tym aby zupełnie zerwać asfalt i zostawić sam bruk. Tam się nie robią dziury. Spokój będzie.
Wojska Polskiego, Roosevelta, Żwirki - te drogi wymagają jak najszybszej interwencji, bo tam się jeździć nie da!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!