Antek chyba się zakiwałeś . To znaczy, że Amerykanie 6 lat temu odkupili stację, żeby popierać tą agenturę sowiecką?
To po co za grube miliardy chcecie od nich kupować samoloty i czołgi?
No Antoś jak tam te teczki, które zniknęły z archiwów aby Polacy nie dowiedzieli się kto i jakim agentem był z waszych szeregów dojnej zmiany?
Ja to bym skasował wszystkie stacje i zakazać nadawania bedzie spokój nikt nikogo agitował nie będzie.
Tak samo prymitywnie zakłamana propaganda płynie z TVN24 jak i z TVP . Tyle tylko, że TVN24 nie ściąga abonamentu i otrzymuje miliardów złotych z kieszeni podatników . Wybór więc powinien być jasny - zlikwidować TVP jako siedlisko pasożytów.
Z przedłużeniem jakiejkolwiek umowy jest tak: jak któraś że stron nie chce przedłużyć to nie przedłuży. Czego tu Amerykanie nie rozumieją? Wolne media ludzie nie ma i nie będzie wolnych. A USA kasa w Rosji wiadomo w Rzeszy też. Dla każdego wolne media są wtedy gdy głoszą nowinę jaka chcą usłyszeć. Jak będzie rozprawa to jedni jak i drudzy będą musieli udowodnić czy prawdą są słowa posła czy też nie. I to będzie ciekawe widowisko.
Macierewicz a to radio z Torunia to gdzie ma swoje stacje nadawcze nie na terenie Rosji? Tam sobie poszukaj agentury Moskwy, która działa na szkodę narodu polskiego!!!
Rodziny się nie wybiera, ale przewodnika politycznego i światopoglądowego można sobie wybrać.
Żal mi takich ludzi ,ale pan Bóg kazał kochać wszystkich,ja nie daje rady.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!