metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.09.2013 11:33

"Obiektywny" napisał(a):
Sądzę, że Pan Pampuch powinien jak najszybciej zastosować się do wyroku sądu i przeprosić przede wszystkim Piotrkowian

Ja jestem tylko jeden, a mnie nie musi za nic przepraszać.

00

piolo ~piolo (Gość)11.09.2013 12:01

CZY w tym radiu usłyszymy inny temat nisz referendum to jusz jest załosne .W tym radiu niema nic ciekawego a muzykę kturą gracie to możecie wsadzic sobie głeboko w du.......e

00

juzek ~juzek (Gość)11.09.2013 12:19

KTURĄ GRAJĄ PIOLO? Może warto się było uczyć!

00

Jan B. ~Jan B. (Gość)11.09.2013 12:25

Kiedy zbyt długo te same osoby sprawują władzę, przestają słuchać głosu mieszkańców. Wokół prezydenta i doradców rozrasta się wianuszek znajomków. Powstaje państwo w państwie otoczone grubym murem. I można walić jak grochem o ścianę, nic nie dociera. Skoro nie dociera, to szukać należy innych sposobów, żeby potrząsnąć aroganckimi urzędnikami. Referendum jest wskazane. Z opinią mieszkańców należy się liczyć.
Zatwardziali przeciwnicy referendum nie pójdą zagłosować. Mogliby przecież zgodnie ze swoim sumieniem to uczynić. Chodzi jednak o to, by ostentacyjnie zlekceważyć referendum, postąpić, tak jakby go w ogóle nie było.To jest demonstracja.
A formy nakłaniania do takiej postawy są ciosane. Trochę więcej szacunku do człowieka, w końcu istota myśląca potrafi sama rozstrzygnąć dylemat, nie wszyscy mieszkańcy przypominają ubezwłasnowolnionych.

00

obiektyw ~obiektyw (Gość)11.09.2013 13:21

TV Piotrkow nie oglądam, ale czasami słucham strefy. Muszę stwierdzić , że niema żadnego obiektywizmy w tym radiu. Tak skrzywdzonych dziennikarzy nie słychać w innej stacji

00

wodnik47 ~wodnik47 (Gość)11.09.2013 13:32

TV Piotrków to ludzie Chojniaka,sposób i jakość emisji to poniżanie mieszkańców a rzetelne są tylko pieniądze od szefa.Ocet na naczelnego.

00

Obiektywny ~Obiektywny (Gość)11.09.2013 14:13

TV Piotrków to porażka w moim obiektynym zdaniem. w tv piotrków tylko prezydentowi cukrują i wychwalaja pod niebiosa jaki to on piękny mądry i uczciwy a tymczasem to stek okropnych bzdur! Radio Strefa za to jest przynajmniej rzetelna i mówią prawde i jak jest-o błędach urzędników i nieudolnym zarządzaniem prezydenta Krzysztofa Chojniaka.
pozdrawiam i milego dnia.

00

to ja ~to ja (Gość)11.09.2013 14:44

skoro strefa jest taka be, to czemu jej słuchasz?

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)11.09.2013 15:02

TV Piotrków oglądam tylko ze względu na urodę prowadzącej Informacje Piotrkowskie.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)11.09.2013 15:06

Tak, wielki TV Piotrków, PORAŻKA.
Miasto wydaje na takie głupoty.

Ile zarabia Pani która teraz dobrze się ubiera ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat