Podobno czekali na policjanta z przeszkoleniem dlatego tak długo to tak trwało...
Dokładnie ,szybkość i brawura . Ostatnio tir siedział mi na "dupie" do samego Piotrkowa
.Sznur samochodów,z obu dwu stron.80 na liczniku ,to nie mało ,nawet więcej niż można ,a on światłami cały czas mrugał ,i poganiał . Baran bez mózgu .
Trzeba wiedzieć co się dokładnie wydarzyło a nie odrazu osadzac!! Ja dokładnie wiem co się tam wydarzyło i to napewno nie była winna jadącego ciężarówka tylko osoby która nie usunęła urwanego koła z drogi!!
Widzę, że hejt budowy autostrady trwa dalej może w ramach protestu jak zbudują to nie jeździjcie autostradą nowa wybudowaną tylko objazdami
Wolne zarty, nie panowie z GDDKiA tylko głupota kierowców. Wystarczy jeździć przepisowo, nie gonić, nie siedzieć nikomu na tyłku, a ilość wypadków się zmniejszy diametralnie. Winni kierowcy !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!